Mooie producten voor de gitarist (elektrisch). Variërend van Eastman, Boss, tot Roland. Etc Goede service door deskundig personeel.
Keyboard Genos gekocht, goede prijs, inclusief inruil in combinatie met uitstekende service met o.a. overzetten oude soundfiles op nieuw apparaat en aflevering thuis. Prettige atmosfeer, verkoper...Keyboard Genos gekocht, goede prijs, inclusief inruil in combinatie met uitstekende service met o.a. overzetten oude soundfiles op nieuw apparaat en aflevering thuis. Prettige atmosfeer, verkoper zou technisch iets meer op de hoogte mogen zijn van de mogelijkheden. Maar er is een ‘backoffice’ voor alle vragen.
Digitaal drumstel aangekocht. Prima afspraken kunnen maken over de levering d.m.v. eigen bezorgservice. Prima aftersale-service na levering ivm een ontbrekend onderdeel.
Gilbert van der Aa
Ontmoet in hun stand op NSJ2019. Vriendelijk en service gericht familie bedrijf met mooie spullen. Aanrader!
Proberen je wel een orgel te verkopen,halen wel alles uit de kast om je tevreden weg te laten gaan.
R.V. Teunissen
Mooie en uitgebreide showroom, deskundig advies en fijn geholpen!
Goed en netjes geholpen. Top bedrijf.
Goed geholpen door een vriendelijke verkoper met verstand van zaken. Ze nemen de tijd voor je en je krijgt alle gelegenheid om het instrument uit te proberen.
JP Berkenhagen
Ik heb bij Joh. de Heer een tweedehandse Roland v-pad aangeschaft. Bij ontvangst bleken wat bevestigings onderdelen te missen. Heb hen gemaild en er werd niet getrut, maar de onderdelen...Ik heb bij Joh. de Heer een tweedehandse Roland v-pad aangeschaft. Bij ontvangst bleken wat bevestigings onderdelen te missen. Heb hen gemaild en er werd niet getrut, maar de onderdelen besteld bij Roland en me toegezonden. Uitstekende service!
Familie van Dijke
Goed geadviseerd bij de aanschaf van een piano voor onze dochter. Ook de aflevering verliep vlekkeloos! Top!