Super ,klantvriendelijk,verstand van zaken ,vertrouwen ,en super afhandeling en geen dwang om te verkopen en verstand van zaken wat betreft e klant wil echt een bedrijf om terug te gaan
f c bakker
Goed geholpen ,prima uitleg.
De Boer
Bijzonder prettig geholpen/geadviseerd bij aankoop van een piano. Afspraken/levering keurig nagekomen.
Tot the point.
G.j. Droogendijk
Goede ervaring bij de koop van het orgel, verder vond ik het op de 1e verdieping bij de bladmuziek, onervaren/ onwetend personeel
Goede voorlichting, vlotte levering
Zeer relaxte benadering met goede uitleg / demonstraties over artikelen. Bezorging zeer prettig en deskundig verlopen.
Fam. Bakker
Afspraak is afspraak . Als iets niet nog niet concreet kan worden afgesproken , dan wordt dat gezegd . Het enige minpunt vind ik het instructieboekje . Voor mensen die echt leek zijn is het...Afspraak is afspraak . Als iets niet nog niet concreet kan worden afgesproken , dan wordt dat gezegd . Het enige minpunt vind ik het instructieboekje . Voor mensen die echt leek zijn is het te technisch , zou in wat meer Jip en Janneke-taal mogen .