Zakelijk, duidelijk en klantgericht

Aankoopproces ging goed. Aflevering ging niet helemaal zoals verwacht omdat ik niet vooraf gebeld werd zoals afgesproken.

Robert Otte

We kregen goeie service en het drumstel dat ik gehaald had werkt perfect!

Marieke

Goed en bijzonder vriendelijk geholpen!

Al eerder een piano gekocht en wederom top service van aankoop tot levering.

John

Aankoop van orgel als OK ervaren; goede communicatie.
Ik wist precies wat ik wilde, dus geen ervaring met onafhankelijk advies.
Er was iets niet bijgeleverd wat (alleen mondeling)...
Aankoop van orgel als OK ervaren; goede communicatie.
Ik wist precies wat ik wilde, dus geen ervaring met onafhankelijk advies.
Er was iets niet bijgeleverd wat (alleen mondeling) besproken was, maar met 1 mailtje was dat geregeld. Erg prettig.
Het aflever-team kwam niet bijzonder professioneel over, en communiceerde mondjesmaat. Daar kan wat verbeterd worden.

Een enorm assortiment, maar met een persoonlijke sfeer!

C. Klumpenaar

De ervaring met dit bedrijf is gewoon goed. De klantvriendelijkheid staat voorop. Ze nemen alle tijd voor je. De manier waarop wij zijn geholpen bij de aankoop van ons nieuwe orgel hebben wij als... De ervaring met dit bedrijf is gewoon goed. De klantvriendelijkheid staat voorop. Ze nemen alle tijd voor je. De manier waarop wij zijn geholpen bij de aankoop van ons nieuwe orgel hebben wij als zeer prettig ervaren.

C. Klumpenaar

De ervaring met dit bedrijf is gewoon goed. Klantvriendelijkheid staat voorop. De manier waarop wij zijn geholpen bij de aankoop van ons nieuwe orgel hebben wij als zeer prettig ervaren.

D. Noordzij

(Bewerkt)

In eerste instantie was ik teleurgesteld omdat mij een niet passende piano werd aanbevolen echter was meer misverstand tussen verkoper en mij daarna een fantastische oplossing en goeie piano... In eerste instantie was ik teleurgesteld omdat mij een niet passende piano werd aanbevolen echter was meer misverstand tussen verkoper en mij daarna een fantastische oplossing en goeie piano onderweg geweldig geregeld