Fijne service gehad!

Auke

Telefonisch een orgel besteld en volgens afspraak binnen de termijn netjes afgeleverd aan huis.
Vriendelijk te woord gestaan, toen ik nog wat informatie nodig had.
Ook goede adviezen...
Vriendelijk te woord gestaan, toen ik nog wat informatie nodig had.
Ook goede adviezen gekregen

W. van Keulen

Ik ben zeer tevreden met de aankoop van mijn NU1X Hybrid piano van Yamaha. Echt een schitterende piano, die ik iedereen zou aanbevelen. Prachtig vol en kamervullend geluid en een toetsmechaniek die... Ik ben zeer tevreden met de aankoop van mijn NU1X Hybrid piano van Yamaha. Echt een schitterende piano, die ik iedereen zou aanbevelen. Prachtig vol en kamervullend geluid en een toetsmechaniek die ik nooit eerder had ervaren. Ik heb sinds 2007 verschillende modellen digitale piano’s (Clavinova’s) gekocht bij Joh.deheer waarbij ik steeds een zeer goede prijs voor mijn in te ruilen piano’s heb mogen ontvangen. De service is telkens uitmuntend geweest. Ook krijg je de gelegenheid om in alle rust de modellen in de showroom uit te testen. De service bij garantie is uitmuntend en snel. Ik beveel Joh.deheer dan ook van harte aan.

Heel plezierig

Rob Zwaan

Goede response en snelle levering.

Goeden en snelle service

Uitstekend en klantvriendelijk bedrijf!

Fijne klantenservice in een mooie winkel, waar we al jaren klant zijn.

C.M. Nobel

Tot in de puntjes verzorgd en vriendelijk geholpen.