Ik heb een goede ervaring met de muziekwinkel Joh. de Heer. Zeer goed geholpen. Het personeel had alle tijd voor me en had ook goede adviezen. Uiteindelijk heb ik het instrument aangeschaft...Ik heb een goede ervaring met de muziekwinkel Joh. de Heer. Zeer goed geholpen. Het personeel had alle tijd voor me en had ook goede adviezen. Uiteindelijk heb ik het instrument aangeschaft welke helemaal naar mijn zin is.
Paula van der Velden
Prima klantgerichte service
Laura
Positief
I. Waggelmans
Het personeel is erg welwillend om je goed van dienst te zijn.
Fam. Van Oeveren
Zeer tevreden, goede service, vriendelijk en meedenkend.
Veluwe
Top. Je bent er geen nummer en zelfs op vragen per e-mail over een instelling op je keyboard, krijg je antwoord. Ik heb het bedrijf gevonden omdat ze de goedkoopste waren maar ik ken ze ook...Top. Je bent er geen nummer en zelfs op vragen per e-mail over een instelling op je keyboard, krijg je antwoord. Ik heb het bedrijf gevonden omdat ze de goedkoopste waren maar ik ken ze ook vanuit advertenties in een landelijk dagblad.
A. Stam
Fijn en deskundig advies gekregen. Was een goede ervaring om hier een fantastische piano aan te schaffen!
Particulier
Snelle levering, super !