D.J. Velsink

Ze doen niet helemaal wat ze beloven: Besteld voor 5 uur, volgende dag in huis. Ik kreeg het een dag later.

Reactie Joh.deHeer:

Goedemorgen, hartelijk bedankt voor uw reactie. Uw pakket was op de dag van bestelling ingeleverd bij PostNL. Helaas is bij de post een dag vertraging ontstaan, ons excuus voor het ongemak.

Meijnolda

Ik kwam hier onlangs met mijn zoon voor een gitaar voor hem. Ook wilde ik graag mijn eigen gitaar van nieuwe snaren laten voorzien. Bij binnenkomst werden we gelijk vriendelijk te woord gestaan en... Ik kwam hier onlangs met mijn zoon voor een gitaar voor hem. Ook wilde ik graag mijn eigen gitaar van nieuwe snaren laten voorzien. Bij binnenkomst werden we gelijk vriendelijk te woord gestaan en kundig geholpen. Een winkel om zeker weer terug te komen!

Bas Kooijman

De die je elke keer een heel fijne en snelle service en het personeel is zeer vriendelijk

T. van Nimwegen

Snelle levering.

Hansie

Omdat het artikel na bestellen niet op voorraad bleek, heeft de ontvangst een weekje geduurd. Wel telkens netjes te woord gestaan over de stand van zaken.

Volk.

Prima en snelle levering

Elly

Snelle, correcte levering. Vriendelijke mensen.

Introgitaarles.nl

Mooie en grote muziekwinkel, met fijne medewerkers. Wel wat aan de prijzige kant.

Burgers

Netjes , betrokken, klantgericht