Ik heb goede ervaring gehad met Joh.deHeer betreffende een aankoop van een Hammond orgel. Goed geplaatst en klaar voor spelen.
Henk Visser
Joh. de Heer is een mooi bedrijf met enthousiaste mensen die je goed helpen. Ze hebben kennis van de producten die ze verkopen en geven alle ruimte om het te proberen.
Jan Plasman
Mooie Muziekwinkel met veel keuze op gebied ban (Bas)gitaren
???
Peter
Hele mooie grote zaak, er is veel aanwezig, hele aardige mensen, goed advies en service staat hoog in het vaandel terwijl de prijs zeker concurrerend is!
Ruud Vis
Met advisering van Nico een geweldige Clavinova gekocht. Het loeizware apparaat is door 2 potige mannen de trap op gehesen en geïnstalleerd. Helaas bleek er een kabel voor de microfoon niet mee...Met advisering van Nico een geweldige Clavinova gekocht. Het loeizware apparaat is door 2 potige mannen de trap op gehesen en geïnstalleerd. Helaas bleek er een kabel voor de microfoon niet mee geleverd te zijn. Dat is kosteloos de volgende dag toegezonden.
Puur hobby
Hele leuke zaak je wordt er heel netjes geholpen super