De levering verliep zeer vlot binnen een paar dagen, het instrument was uitstekend verpakt en goed afgesteld. Ik zou aanschaf van een instrument bij Joh.deHeer zeker aanbevelen.
Johan Huijzer
Ik ben al meer dan 30 een tevreden klant bij Joh. de Heer. (tijd voor een gratis artikel naar keuze😊) Al heel wat spullen gekocht daar en heb nog steeds mooie muziekapparatuur van ruim 30 jaar...Ik ben al meer dan 30 een tevreden klant bij Joh. de Heer. (tijd voor een gratis artikel naar keuze😊) Al heel wat spullen gekocht daar en heb nog steeds mooie muziekapparatuur van ruim 30 jaar geleden die nog als aankoop klinken en nooit geen defecten ermee gehad.
Klaas Kramer
Correcte afhandeling van onze bestelling
Eric van Houwelingen
Je wordt vriendelijk geholpen en men neemt de tijd voor je om je te adviseren
Jaap Lub
De website is heel overzichtelijk, de levering was snel en goed en telefonisch contact was zeer klantvriendelijk.
Marjolein
Als je van muziek(instrumenten) houdt, dan ben je hier op de goede plek. Uitgebreid assortiment, vriendelijke mensen en persoonlijk advies. Wij werden blij van Nico en hebben een keyboard met...Als je van muziek(instrumenten) houdt, dan ben je hier op de goede plek. Uitgebreid assortiment, vriendelijke mensen en persoonlijk advies. Wij werden blij van Nico en hebben een keyboard met benodigdheden besteld. Vlotte levering, heel fijn!