S. Thonissen

De levering verliep zeer vlot binnen een paar dagen, het instrument was uitstekend verpakt en goed afgesteld. Ik zou aanschaf van een instrument bij Joh.deHeer zeker aanbevelen.

Johan Huijzer

Ik ben al meer dan 30 een tevreden klant bij Joh. de Heer. (tijd voor een gratis artikel naar keuze😊)
Al heel wat spullen gekocht daar en heb nog steeds mooie muziekapparatuur van ruim 30 jaar geleden die nog als aankoop klinken en nooit geen defecten ermee gehad.

Klaas Kramer

Correcte afhandeling van onze bestelling

Eric van Houwelingen

Je wordt vriendelijk geholpen en men neemt de tijd voor je om je te adviseren

Jaap Lub

De website is heel overzichtelijk, de levering was snel en goed en telefonisch contact was zeer klantvriendelijk.

Marjolein

Als je van muziek(instrumenten) houdt, dan ben je hier op de goede plek. Uitgebreid assortiment, vriendelijke mensen en persoonlijk advies. Wij werden blij van Nico en hebben een keyboard met... Als je van muziek(instrumenten) houdt, dan ben je hier op de goede plek. Uitgebreid assortiment, vriendelijke mensen en persoonlijk advies. Wij werden blij van Nico en hebben een keyboard met benodigdheden besteld. Vlotte levering, heel fijn!

Nijs Kon

Ontspannen, klant vriendelijk, eerlijk, meedenkend,

Danielle ter Wal

Goed geadviseerd en geholpen

El

Super vriendelijke ontvangst met koffie en goed advies!

Wim van Dijk.

Netjes geholpen goed advies bij de aankoop. Mooie winkel.