Prima samenwerking, ook content met de inruil van het all in one keybord. Een storing in de PCC bij aflevering is correct en volgens afspraak opgelost door een expert.
annie
Correcte afwikkeling bestelling
Roy Lapre
Vriendelijke bediening
Paul van der Schee
Vriendelijk en vlot contact. Soepele manier van zaken doen. Heel snelle toezending van de aankoop, en uitstekend en verzorgd verpakt.
H. Terlouw
Goed geinformeerd in de winkel. Er werd tijd genomen. Ook hierna telefonisch goed bereikbaar en snelle planning voor de levering.
Jan-Willem Boelens
Top! Erg vriendelijk personeel. 1 minpuntje: op jullie website is niet te zien dat het om een demo product gaat wat verkocht wordt. Ik dacht er iets op voorraad was maar dit bleek een demo model te...Top! Erg vriendelijk personeel. 1 minpuntje: op jullie website is niet te zien dat het om een demo product gaat wat verkocht wordt. Ik dacht er iets op voorraad was maar dit bleek een demo model te zijn. Dat had ik graag van te voren geweten.
Djanelo
Uitstekend. Wij hebben een piano besteld. Deze was binnen 4 dagen geleverd door vriendelijke bezorgers . De piano werdt netjes op zijn plek gezet en getest.