kiara verbeek

Lash volume lift

Beste Kiara,

Tiziana Leon

Had hele hoge verwachtingen, maar helaas zwaar teleurgesteld!!

Beste Tiziana,
Beste Tiziana,
Uit jouw recensie kunnen we helaas niet opmaken waar je over teleurgesteld bent. Wanneer je het contactformulier invult op onze website met jouw klacht, kunnen we deze in behandeling nemen en een passende oplossing zoeken. Alvast bedankt!

Maria del Carmen Fernandez Martin

Well, it wasn't a training. I participated as a model for a course.

Peyman Shahsavari

UITSTEKEND

Beste Peyman,

Amal Mell

Lieve lerares, goeie lesstof en veel praktijkuren. Vond t superleuk om de opleiding bij jolange te volgen. Kom zeker nog eens terug voor een cursus

Nicole

Hele vervelende dag , docent had duidelijk haar dag niet en werkelijke alles wat het model wilde mocht niet van haar , de cursist heeft het supergoed gedaan en naar haar geluisterd. Ze was heel... Hele vervelende dag , docent had duidelijk haar dag niet en werkelijke alles wat het model wilde mocht niet van haar , de cursist heeft het supergoed gedaan en naar haar geluisterd. Ze was heel arrogant en autoritair en ik had totaal geen zeggenschap over mijn wenkbrauwen. Heel jammer dit .... cursist was super en ik word gratis nog nabehandeld gelukkig.

Beste Nicole,
Beste Nicole,
Vervelend om te horen dat deze dag als model zijnde niet verliep zoals jij had bedacht. Zeker bij Permanente Make-Up opleidingen zijn de docenten heel strikt als het gaat om de regels en de behandeling. We willen namelijk niet dat de cursist fouten maakt of blijvende schade maakt aan het model. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat het model daarnaast zelf bepaald wat er gebeurd in de les. Wij staan staan voor hoge kwaliteit als het gaat om lesgeven en de docent heeft deze kwaliteit ook gewaarborgd.

Moortje moor

Ik heb verschillende opleidingen bij jolange gevolgd, bij natasja maar wat een ontzettend lieve vrouw is het. Ze is duidelijk in hoe ze het hebben wilt, geef goede feedback en uitleg, en mega... Ik heb verschillende opleidingen bij jolange gevolgd, bij natasja maar wat een ontzettend lieve vrouw is het. Ze is duidelijk in hoe ze het hebben wilt, geef goede feedback en uitleg, en mega geduldig. Binnenkort ga ik vol enthousiasme de volgende opleiding bij haar doen. Mocht je nog twijfelen bij deze totaal niet nodig. Ze hebben veel ervaring en kennis en weten zeer zeker waar ze over praten in hun specialisme. Zeker een aanrader.

Beste Moortje,
Bedankt voor deze positieve recensie. Zeker namens Natascha!

Jerremy Marsidi

Erg duidelijk. Fijne docent! En vooral gezellig.

Beste Jerremy,

Ghufran Abdulhussein

Beste Ghunfran,

Rita

Geweldig naar mijn zin gehad tijdens de opleiding bindweefsel en cupping massage. Echt een goede aanvulling op mijn behandelingen in mijn salon. Zeker een aanrader!!

Beste Rita,