Joline

Ik heb hier de versnelde pedicure opleiding gevolgd en ben erg te spreken over Jolange en met name onze docent Sonja! Het is een intensieve opleiding, maar de lessen waren door haar erg leuk en... Ik heb hier de versnelde pedicure opleiding gevolgd en ben erg te spreken over Jolange en met name onze docent Sonja! Het is een intensieve opleiding, maar de lessen waren door haar erg leuk en gezellig!

Beste Joline,
Bedankt voor deze positieve recensie! En zeker namens onze docent Sonja.

Michelle Kriek

Ik heb hier mijn versnelde pedicure opleiding gevolgd. Wat een ontzettend leuke vrouw is Sonja, heel veel geleerd van haar. Ik vond het echt super!

Beste Michelle,
Bedankt voor deze positieve recensie! En zeker namens onze docent Sonja.

Quincy Holman

Erg goed les gekregen door Sonja, bij de pedicure opleiding

Beste Quincy,

Faat

Pedicure versneld niv 3

Beste Faat,

Samantha Rees

Bijna klaar met pedicure versneld Niv3 , een zeer pittige opleiding en soms gedacht ik stop er mee, maar door Sonja en haar enthousiasme toch weer de spirit gevonden om door te gaan! Goeie uitleg en... Bijna klaar met pedicure versneld Niv3 , een zeer pittige opleiding en soms gedacht ik stop er mee, maar door Sonja en haar enthousiasme toch weer de spirit gevonden om door te gaan! Goeie uitleg en veel praktijk.

Beste Samantha,

Heleen Palomo van Es

Onlangs de pedicure opleiding gevolgd. Het was heel leuk. Elvira is een fijne en hulpvaardige docent! En we hadden een hele leuke groep meiden bij elkaar!

Beste Heleen,

patricia nowee

Onlangs opleiding pedicure gevolgd. Kreeg les van Docent Elvira. Hele fijne en hulpvaardige docent. Het was leerzaam. Ze was altijd heel positief en we hadden een hele leuke fijne groep.

Beste Patricia,
Bedankt voor je positieve recensie!

Petra Klaasse

Bijna klaar met de opleiding pedicure! We hadden een heel leuke groep en kregen les van Elvira. Tijdens het examen was ik haar heel dankbaar voor alle goede tips die we tijdens de lessen van haar... Bijna klaar met de opleiding pedicure! We hadden een heel leuke groep en kregen les van Elvira. Tijdens het examen was ik haar heel dankbaar voor alle goede tips die we tijdens de lessen van haar gekregen hebben. Ze was heel geduldig en beantwoordde al onze vragen keer op keer! De opleiding was erg leuk!

Beste Petra,

Tanitsha Emmery

Ik Tanitsha Emmery heb eerdaags de cursus Fibroblasting ooglifting zonder snijden gedaan en afgerond. Annika die de les verzorgt heeft mij hierin goed begeleidt, positief in haar aanwijzingen in... Ik Tanitsha Emmery heb eerdaags de cursus Fibroblasting ooglifting zonder snijden gedaan en afgerond. Annika die de les verzorgt heeft mij hierin goed begeleidt, positief in haar aanwijzingen in rust en gaf me het goed duwtje hierin. Het is niet niks om deze behandeling toe te passen,maar ik heb er met zekerheid in gestaan mede door Annika. Ik ga er dan hierna ook met een zeker gevoel in werken, ik heb mooie complimenten gekregen over mijn ooglid en wallen behandeling van Annika en dat is fijn van iemand met zoveel ervaring hierin. Ook vanuit Jolange opleiding zeer flexibel voor verzetten opleiding ivb eerdere armklachten, zodat ik uiteindelijk zonder stress en pijn erin kon gaan. Nogmaals bedankt!!Tanitsha Emmery

Beste Tanitsha,
Bedankt voor deze positieve recensie! Ook zeker namens onze docent Annika.

Renée

Zojuist een opleiding gevolgd bij Jolange Opleidingen en heb echt een fijne tijd gehad!

Beste Renee,
Bedankt voor je positieve recensie!