Fatma

Heb de opleiding schoonheidsspecialist gevolgd. Leuke leerzame opleiding. En nu zeker verder met wimperextensions.

Reactie Jolange Opleidingen:

Hey Fatma! Bedankt voor de leuke review en tot snel bij onze wimper extensions opleiding!

umre royalbeautings

Top de beste scholing

Reactie Jolange Opleidingen:

Bedankt voor de goede review!

Kimberly Schierholz

Jolange opleidingen is echt super! Ik heb de opleiding tot piercer gevolgd bij Jo en heb het erg naar mijn zin gehad. En veel geleerd natuurlijk.

Beste Kimberly,
Fijn om te horen dat de opleiding naar wens is geweest en dat jij het zo naar je zin hebt gehad met Jo. We zien je graag terug bij één van onze vervolg opleidingen!
Team...
Beste Kimberly,

Angelique van der Ster

Ik heb de basisopleiding piercen gedaan en ben heel blij met de goede begeleiding die we van Jo kregen. Ze neemt echt de tijd om alle 4 cursisten goed te begeleiden en de sfeer is supergoed. Ik ga... Ik heb de basisopleiding piercen gedaan en ben heel blij met de goede begeleiding die we van Jo kregen. Ze neemt echt de tijd om alle 4 cursisten goed te begeleiden en de sfeer is supergoed. Ik ga zeker nog voor de masteropleiding en/of dermalopleiding.

Beste Angelique,
Fijn om te horen dat de opleiding naar wens is geweest. We zien je graag terug bij één van onze vervolg opleidingen.

Clautje

Bij kimley bezig met een opleiding allround haarverlengen. Zij legt goed uit en laat alles zien hoe het moet. Heb mij door deze goede ervaring al ingeschreven voor een allround kapperscursus in... Bij kimley bezig met een opleiding allround haarverlengen. Zij legt goed uit en laat alles zien hoe het moet. Heb mij door deze goede ervaring al ingeschreven voor een allround kapperscursus in Maart !!

Beste Clautje,
Bedankt voor je positieve recensie! We zien je graag terug voor de allround kappersopleiding in maart.

Anica Tessers

The best!! En ik ben nog lang niet klaar. Vervolgopleidingen ga ik me snel voor inschrijven. Aanrader!!

Beste Anica,
Bedankt voor je positieve recensie! We zien je graag terug voor de vervolg opleiding!

Sonja Groen

Ik heb bij Jolange mijn manicure certificaat behaald en nu bezig met de basis pedicure opleiding.
Ik heb het hier enorm naar naar mijn zin en de begeleiding is top.
Op naar nieuwe...
Ik heb het hier enorm naar naar mijn zin en de begeleiding is top.
Op naar nieuwe uitdagingen met Jolange

Beste Sonja,
Wat leuk om te horen dat je het naar je zin hebt bij Jolange Opleidingen. Bedankt voor deze positieve recensie!

Jam

Ik had vorig jaar een fantastische pedicure opleiding gehad gevolgd. Rukaiya, mijn docente was een geweldige docente, ik kom binnen kort met mijn vriendinnen de nagelstijling opleiding volgen,... Ik had vorig jaar een fantastische pedicure opleiding gehad gevolgd. Rukaiya, mijn docente was een geweldige docente, ik kom binnen kort met mijn vriendinnen de nagelstijling opleiding volgen, groetjes Jam.

Beste Jam,
Wat leuk om te horen dat de opleiding naar wens is geweest. We zien je graag terug voor de nagelstyling opleiding!

Amy

Ik heb de nagelstyling gevolgd. Ik vond het heel leuk. Ik heb nu mijn eigen nagelstudio!! Superbedankt team jolange. Groetjes van Amy

Beste Amy,
Bedankt voor je positieve recensie en veel succes met je nagelstudio!

Kimberley

Leuke leerzame opleiding. Goede basis om uit verder te werken

Beste Kimbeley,
Bedankt voor je positieve recensie!