Ma ba

Er zijn veel instellingen die beauty-cursussen aanbieden. Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt en heb ik voor Jolange Opleidingen gekozen. Geen moment spijt van gehad! Je krijgt waar voor je geld... Er zijn veel instellingen die beauty-cursussen aanbieden. Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt en heb ik voor Jolange Opleidingen gekozen. Geen moment spijt van gehad! Je krijgt waar voor je geld en niettemin je leert het vak(gebied) goed. Er is een goede samenhang tussen de theorie en praktijk. Ook na de cursus wordt de deur wagenwijd gehouden om vragen te stellen. Kortom toppp! Ik zal zeker weer een cursus bij deze instelling volgen.

Beste Ma ba,
Fijn om te horen dat de opleiding naar wens is geweest. En dat we hebben voldaan aan jouw verwachtingen. Bedankt voor de positieve feedback! Team Jolange

Marieke

Super fijn instituut. Goede begeleiding, vriendelijk personeel, goed bereikbaar en heel professioneel.

Beste Marieke,

Lenneke Haegens

Erg fijne school. Zeer professioneel, en de cursist staat voorop. Het zijn (bij mijn opleiding) fijne kleinere groepen, zodat je de aandacht krijgt die je verdient tijdens een opleiding. De theorie... Erg fijne school. Zeer professioneel, en de cursist staat voorop. Het zijn (bij mijn opleiding) fijne kleinere groepen, zodat je de aandacht krijgt die je verdient tijdens een opleiding. De theorie werd erg duidelijk en op een leuke fijne manier gegeven door Priscilla. Ze is een geweldige docente, die de tijd voor je neemt, je vragen duidelijk beantwoord, en een les op een erg leuke en spontane manier geeft. Ik heb hier erg veel geleerd. Als je na de opleiding nog vragen hebt, worden deze ook nog beantwoord. Ook heeft Jolange voor mij op het laatste moment geholpen om nog 2 modellen te zoeken, helaas hadden zij een dag van tevoren laten weten niet te kunnen komen. En dankzij Jolange had ik toch 2 modellen. Dank Jullie wel voor de fijne en leuke opleiding! Ik kom zeker nog meer opleidingen volgen bij jullie.

Beste Lenneke,
Fijn om te horen dat je opleiding naar wens is geweest. We zien je graag terug voor andere opleidingen. Bedankt voor de positieve feedback! Team Jolange

Martina

Top docent Priscilla , super leuk ervaring , lieren , offenen en toch heel gezelijg sfeer ! Ik kom altijd terug 🙏🏼😇

Beste Martina,
Goed te horen dat je een leuke tijd bij ons hebt gehad. Bedankt voor de positieve review! Team Jolange

Antoinette van Rijswijk

Ik heb een hele leuke opleiding gehad, alles werd goed uitgelegd en gedemonstreerd en alle vragen werden goed beantwoord.

Reactie Jolange Opleidingen:

Beste Antoinette, Fijn te horen dat de opleiding naar wens is geweest. Dank voor de positieve reactie! Team Jolange

Martina Pusheva

Ik ben heel tevreden , heel goede docent , alles tevreden helemaal

Beste Martina,
Fijn te horen dat alles naar wens is geweest! Team Jolange

Claudia Grispen - the best 4 you

Gisteren de opleiding bb glow gedaan en mega tevreden. Zeer correcte manier van inschrijven, altijd bereikbaar voor info en korte lijnen.
Ik zal zeker nog van België terug naar Rotterdam gaan...
Ik zal zeker nog van België terug naar Rotterdam gaan voor opleidingen. De lerares Priscilla was ook echt een topper met duidelujk uitleg en demonstraties en feedback. Ze werkt vol geduld, ervaring en gedrevenheid. Een zeer tevreden klant 👍🏼☺

Beste Claudia,
Fijn te horen dat alles naar wens is geweest! Team Jolange

Cheyenne Vlottes

Leuk, duidelijk en goede prijs! Ik heb super veel geleerd in één dag en kom zeker terug voor meer opleidingen!

Beste Cheyenne,
Fijn te horen dat alles naar wens is geweest. We zien je graag terug! Team Jolange

Brouwers Cryo Clinic

Ik heb de opleiding IPL ontharen Elos RF huidverbetering gevolgd bij Jolange.
Ik heb de opleiding IPL ontharen Elos RF huidverbetering gevolgd bij Jolange.
Goede docente, wist veel, duidelijk uitgelegd. Kon alles vragen. Ook de praktijk les was zeer leerzaam. Blij met mijn certificaat!

Beste,
Dank voor je reactie en je positieve review!
Jolange Opleidingen.