Mitra Elveili

Laatst de opleiding One by one wimperextensions gevolgd bij Priscilla, zeer tevreden, veel geleerd, alles liep naar wens. Ik raad iedereen aan die een cursus wil volgen om bij Jolange opleidingen te... Laatst de opleiding One by one wimperextensions gevolgd bij Priscilla, zeer tevreden, veel geleerd, alles liep naar wens. Ik raad iedereen aan die een cursus wil volgen om bij Jolange opleidingen te zijn!

Reactie Jolange Opleidingen:

Bedankt voor de lovende woorden!

Jessica

Motto: deelnemen is belangrijker dan winnen.
Maar bij Jolange opleiding heb je deze 2 vliegen in 1 klap.
Je neemt deel aan een opleiding in een zeer kleine groep waardoor je alle...
Motto: deelnemen is belangrijker dan winnen.
Maar bij Jolange opleiding heb je deze 2 vliegen in 1 klap.
Je neemt deel aan een opleiding in een zeer kleine groep waardoor je alle aandacht krijgt om veel te leren, vragen,...
Hierbij win je ook want je bent zeker na afronding van de opleiding en behalen van je certificaat dat je het vakkundige deel goed onder de knie hebt.

Reactie Jolange Opleidingen:

Leuk om te lezen, bedankt!

A Good Life

Jolange Opleidingen echt super goed. Ik heb de cursus schoonheidsspecialiste basis en wenkbrauwen epileren harsen verven en met touwtje gedaan, en ga nog wimperextension ons by one doen en harsen... Jolange Opleidingen echt super goed. Ik heb de cursus schoonheidsspecialiste basis en wenkbrauwen epileren harsen verven en met touwtje gedaan, en ga nog wimperextension ons by one doen en harsen complete lichaam. Pricilla en Suus legde het allebei super goed uit. Het is een leuk team van meiden die er lopen.

Hoi Claudia,
Leuk om te lezen dat alles naar wens was, wij doen hier erg ons best voor!

Sevim Basoglu

Ik heb twee cursussen gevolgd en ik was zeer tevreden.
De docent was geduldig, vriendelijk en professioneel.
De cursus bestond uit een klein groepje, waardoor je veel aandacht kreeg...
Ik heb twee cursussen gevolgd en ik was zeer tevreden.
De docent was geduldig, vriendelijk en professioneel.
De cursus bestond uit een klein groepje, waardoor je veel aandacht kreeg van de docent. Dat vond ik prettig.
Ik zou ieder aanraden om een opleiding te volgen bij Jolange.
Echte aanrader!

Groetjes,

Sevim basoglu

Hoi Sevim,
Leuk dat je de tijd neemt om iets te plaatsen, bedankt!

Damla Agca

Privéles gehad van Priscilla, super leerzaam! Theorie uitgebreid doorgenomen en praktijk grondig uitgevoerd. Tot de volgende keer!

Hoi Damla,
Bedankt voor jouw reactie!

Anouk van Rosmalen

Hele goede cursus gehad. Erg tevreden over de goede uitleg! Fijne docent die je alles kan vragen.

Hoi Anouk,
Leuk dat je even de tijd hebt genomen om een reactie te plaatsen! Bedankt!

Amanda Gordijn

Ik kan Jolange zeker aanraden! Ik heb de opleiding wimpers en wenkbrauwen verven/epileren gedaan en ben erg tevreden. De school is netjes. Ik had een startpakket bijbesteld en deze stond netjes voor... Ik kan Jolange zeker aanraden! Ik heb de opleiding wimpers en wenkbrauwen verven/epileren gedaan en ben erg tevreden. De school is netjes. Ik had een startpakket bijbesteld en deze stond netjes voor me klaar. De docent was erg vriendelijk en kundig en ik kreeg alle aandacht die ik nodig had doordat we een klein klasje hadden. Heel fijn en ik wil zeker nog een opleiding bij Jolange volgen. Top!

Hoi Amanda,
Leuk om te lezen en hopelijk tot snel!

Mani's beauty & skincare

Afgelopen maandag de cursus Lash Volume Lifting gehad. Super goede ervaring gehad de docente was erg geduldig en legde alles goed en meerdere keren uit. Werd goed begeleid en kleine groep van 3... Afgelopen maandag de cursus Lash Volume Lifting gehad. Super goede ervaring gehad de docente was erg geduldig en legde alles goed en meerdere keren uit. Werd goed begeleid en kleine groep van 3 personen. Erg prettig binnekort de 2e cursus en dat zullen er nog meer worden!

Hoi Manisha,
Bedankt voor jouw reactie! Tot snel!

BodySculpting Eindhoven, Nicky van Meegen

Fijn opleidingsinstituut. Veel geleerd tijdens de opleiding Cavitatie van Priscilla. Priscilla nam alle tijd voor het beantwoorden van de vragen. Zelfs een punt van opbouwende kritiek op mijn... Fijn opleidingsinstituut. Veel geleerd tijdens de opleiding Cavitatie van Priscilla. Priscilla nam alle tijd voor het beantwoorden van de vragen. Zelfs een punt van opbouwende kritiek op mijn evaluatieformulier werd direct opgepakt en iets mee gedaan.

Hoi Nicky,
Bedankt voor jouw reactie!

annemarie voorham-Eppenga

Een leerzamefijne dagde groep was lekker klein de leraar was heel fijn met hoe ze het uitlegde de omgeving en zweer was lekker stil en rustig waardoor je je goed kon concentreren op wat je deed... Een leerzamefijne dagde groep was lekker klein de leraar was heel fijn met hoe ze het uitlegde de omgeving en zweer was lekker stil en rustig waardoor je je goed kon concentreren op wat je deed .
Ik heb er een goed gevoel aan over gehouden .

Reactie Jolange Opleidingen:

Super dat het naar wens was! Bedankt voor je reactie.