Lovelyextensions

Super veel geleerd bij jolange opleidingen
De docent heeft veel aandacht voor je en laat je gelijk veel in de praktijk doen op modellen waardoor heel veel leerd
Super docent?

Reactie Jolange Opleidingen:

Heel leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor jouw bericht!

Robin

Helder en snel in communicatie. De les is praktijkgericht en overzichtelijk. Erg prettige ervaring voornamelijk door kundigheid docent!

Reactie Jolange Opleidingen:

Bedankt voor jouw leuke bericht!

Afslankstudio 't Lijntje

Wat een fijne ervaring. Er wordt alle tijd aan je gegeven die je nodig hebt. Duidelijke uitleg, alles wordt beantwoord.

Reactie Jolange Opleidingen:

Bedankt dat je de tijd neemt om jouw ervaring te delen!

Precious Lashes

Goeie ervaringen hier, heldere info en goede docenten. Inmiddels al heel wat certificaten gehaald.
En er staan er nog heel wat op m'n verlanglijstje ?

Reactie Jolange Opleidingen:

Leuk om te zien dat je zulke fijne ervaringen hebt!

Rukaiya

Ik heb mijn diploma Spoed pedicure 3 zojuist behaald Bij Jolange Opleidingen!!
Ik heb mijn diploma Spoed pedicure 3 zojuist behaald Bij Jolange Opleidingen!!
super lieve Docente Kim, die ons les gaf en ook extra tijd besteedde aan de dingen wat we nog wilde weten of oefenen.
veel persoonlijk aandacht, zeker in een groepje met 3!
Ik kom daarom ook terug om nog meer cursussen te volgen bij Jolange Opleidingen

Reactie Jolange Opleidingen:

Bedankt voor de lieve woorden! Altijd fijn om te lezen dat je tevreden bent!

Milty's Beautysalon

23 December 2016 het certificaat behaald voor One by One Wimperextensions en Everlash. Ik had een super leuke docente tijdens deze opleidingen die vol enthousiasme alles uitlegde en duidelijkheid... 23 December 2016 het certificaat behaald voor One by One Wimperextensions en Everlash. Ik had een super leuke docente tijdens deze opleidingen die vol enthousiasme alles uitlegde en duidelijkheid gaf, iets vragen tussendoor was geen enkel probleem. Mijn moeder Lieneke was ook mee als model en zij vond het ook een super mooi en professioneel opleidingscentrum met leuke enthousiaste docentes. Ik ben zeer tevreden over Jolange en zou zeker nog wat cursussen willen doen om mijn salon behandelingen verder uit te kunnen breiden.

Reactie Jolange Opleidingen:

Super fijn om te lezen en je bent altijd welkom!

Claudia dragutinovski

Ik volg hier de allround kapper master opleiding en ik moet zeggen je krijgt hele goede begeleiden we zitten in een klas van 8 tot 10 leerlingen en 2 docenten, mijn opleiding duurt 32 weken en ik... Ik volg hier de allround kapper master opleiding en ik moet zeggen je krijgt hele goede begeleiden we zitten in een klas van 8 tot 10 leerlingen en 2 docenten, mijn opleiding duurt 32 weken en ik ben al op de helft wat ik fijn vind is dat ik week drie al een model mocht meenemen om te knippen dus je doet heel veel in praktijk nadat ik klaar ben met deze opleiding wil ik hier ook nog de one by one wimper extenions cursus volgen

Reactie Jolange Opleidingen:

Heel leuk om te lezen dat je het naar je zin hebt! En je bent altijd welkom om een andere opleiding bij ons te volgen!

Leuk bedrijf, leuke docenten. Afgelopen donderdag mijn wenkbrauwen laten tattoeren door een meisje in opleiding. In eerste instantie erg tevreden maar helaas nu ontstoken desondanks de... Leuk bedrijf, leuke docenten. Afgelopen donderdag mijn wenkbrauwen laten tattoeren door een meisje in opleiding. In eerste instantie erg tevreden maar helaas nu ontstoken desondanks de voorschriften. Rare bultjes in mijn wenkbrauwen en ontzettende jeuk. Erg jammer!

Beste,
Beste,
Wij vinden het heel jammer om te lezen dat er complicaties bij jou zijn opgetreden. Wij hadden het ook fijn gevonden als je contact met Jolange had opgenomen. Dan konden wij kijken waar we je mee konden helpen. Nu kunnen wij helaas niet zo veel meer doen. Van de docenten moet ik het advies meedelen dat je totaal niet aan de wenkbrauwen (korstjes) moet zitten, omdat 95% van de ontstekingen veroorzaakt woorden door gepeuter.

Ik heb mijn one by one wimper opleiding gedaan en was toppi!.
Supper leerzame dag gehad en echt supper naar me zin gehad.
Het is ook goed te doen met openbaar vervoer!.
Je heb...
Ik heb mijn one by one wimper opleiding gedaan en was toppi!.
Supper leerzame dag gehad en echt supper naar me zin gehad.
Het is ook goed te doen met openbaar vervoer!.
Je heb verschilende opleidingen echt van alles je word ook supper ontvangen.
Ik ben zelfs al als model opp bezoek geweest en behandelt met permenente make up.
Daar ben ik ook supper goed ontvangen en behandelt.
Ik heb het supper naar me zin gehad en is zekker een aanrader!!!
Ik kom zekker nog een keer terug voor een andere opleiding!

Toppii???

Reactie Jolange Opleidingen:

Fijn om te lezen dat je zulke goede ervaringen bij ons hebt!

Beauty & gewichT de haske

Fijne sfeer, veel geleerd in korte tijd. Superaardige docenten.

Reactie Jolange Opleidingen:

Bedankt voor jouw reactie, wij doen hier altijd erg ons best voor!