sonja helsen

Leuke opleiding, aangenaam personeel, professionele aanpak en mooie, verzorgde locatie!

Beste Sonja,
Bedankt voor jouw reactie!

Glash & More

Ik heb vorige week de cursus wimpers/wenkbrauwen verven, epilieren en harsen gevolgd. We waren met een kleine groep, wat ik als prettig ervaar omdat je daardoor echt alle tijd en aandacht kunt... Ik heb vorige week de cursus wimpers/wenkbrauwen verven, epilieren en harsen gevolgd. We waren met een kleine groep, wat ik als prettig ervaar omdat je daardoor echt alle tijd en aandacht kunt krijgen. Dit was wel in de zomervakantie, dus ik weet niet of dat verschil maakt met "normale" weken. De docente van die dag was een leuke meid, die de informatie in alle rust en hier en daar wat humor overbracht. Eerst hebben we de theorie door genomen, leuke weetjes! vervolgens was het al tijd voor de twee modellen. ik kon op ieder moment hulp krijgen en vragen stellen.
Door het brede assortiment weet ik zeker dat ik hier nog terug kom voor verdere uitbreidingen. Zeer professioneel! Gezellig en erg op ons gemak! dikke 10 voor jullie

Reactie Jolange Opleidingen:

Super fijn om jouw reactie te lezen, ik zal jouw lovende woorden zeker doorgeven aan de docente!

ornella Djuric

Ik vond het een geslaagde dag. We hebben in t begin informatie gekregen, en aan einde van de middag ginge we oefenen. Ook vond ik de lerares super, zij leerde ons op een leuke manier de informatie... Ik vond het een geslaagde dag. We hebben in t begin informatie gekregen, en aan einde van de middag ginge we oefenen. Ook vond ik de lerares super, zij leerde ons op een leuke manier de informatie op te nemen en kwam bij ons alle steeds langs om te kijken hoe we het deden. Ik ga hierna hairstroke volgen, en wie weet volgt er meer. Bedankt Jolange!

Reactie Jolange Opleidingen:

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Fijn om te zien dat je het naar je zin gehad hebt en tot snel!

Stay beautiful by Petra

Cursus spa manicure gedaan.
Mooie en professionele ruimte en een vriendelijke en professionele begeleiding. Kkom zeker terug voor een andere opleiding.

Reactie Jolange Opleidingen:

Jullie zijn altijd welkom hoor!

Bianca

Ook vandaag weer erg goed en vriendelijk geholpen. Ondanks de cursist die mijn haren zou kleuren ziek was .. en een mede cursist haar tijd vrij heeft gemaakt om mijn haar weer te voorzien van weer... Ook vandaag weer erg goed en vriendelijk geholpen. Ondanks de cursist die mijn haren zou kleuren ziek was .. en een mede cursist haar tijd vrij heeft gemaakt om mijn haar weer te voorzien van weer iets aparts. Ik zeg TOPPIE

Fariha Faqiry Gharib

Ik ben bezig met de opleiding allround kapper en dat bevaalt me de lessen zijn heel goed de docenten zijn heel professional en de personal zijn heel ardig en vriendelijk .afgelopen donderdag heb ik... Ik ben bezig met de opleiding allround kapper en dat bevaalt me de lessen zijn heel goed de docenten zijn heel professional en de personal zijn heel ardig en vriendelijk .afgelopen donderdag heb ik dag opleiding harsen ook afgestuderd met certificat .ik ben heel blij.en na de vacantie opleiding wimperextionsen one by one doe ik.dat is een heel goed en professional instituut.:)

Sylvana Kooijmans

Ik heb ondertussen al 3 opleidingen/ cursussen gevolgd. Allemaal met super begeleiding en heel veel geleerd!! Zeker een aanrader. Ik kom snel terug voor een nieuwe opleiding.

Rebekka schuilenburg

Goede leerschool waar ze je accepteren hoe je ben ik zelf heb opleiding piercer gedaan en met succes afgerond dus wil zeker ook de dermals gaan doen bij hun ze nemen de tijd voor je en leggen alles... Goede leerschool waar ze je accepteren hoe je ben ik zelf heb opleiding piercer gedaan en met succes afgerond dus wil zeker ook de dermals gaan doen bij hun ze nemen de tijd voor je en leggen alles goed uit zowel in praktijk als in theorie

ik zou zeggen ga zo door jullie zijn goed bezig

Bianca

Wat een geweldig resultaat word hier behaald. Je gaat altijd met n glimlach de deur uit.

Stephanie

Leuke opleiding uitgezocht voor Spa Manicure, helaas vermelden ze niet de volledige kosten op de site. Hebben het over €99,- , daar komen achteraf dan nog administratiekosten bij, stiekem is het ex... Leuke opleiding uitgezocht voor Spa Manicure, helaas vermelden ze niet de volledige kosten op de site. Hebben het over €99,- , daar komen achteraf dan nog administratiekosten bij, stiekem is het ex btw, en je hebt meer dan €250,- aan materiaalkosten nodig, ex btw. Ik annuleer dus de cursus. Annuleren binnen de annuleringstermijn betekent bij hen alle kosten alsnog in rekening brengen. Dit mag niet, maar alsnog krijg ik mijn geld niet terug. Geen aanrader dus. Ik wacht nog op een oplossing.

Beste Stephanie,
Beste Stephanie,
Wij betreuren het ten zeerste dat je niet tevreden bent over ons als bedrijf. Graag geven wij uitleg bij jouw opmerkingen in de hoop de situatie voor je te verduidelijken. Je gaf aan dat je de opleiding wou annuleren omdat je geen startpakket kon bekostigen. Wanneer je een opleiding bij Jolange gaat volgen dien je zelf de producten en of materialen te hebben. Mocht je de spullen al hebben dan hoef je uiteraard niets aan te schaffen. De hoogte van de materiaalkosten verschilt per persoon. Mocht je een hoop spullen reeds in huis hebben of ergens goedkoper kunnen aantreffen dan zijn de kosten natuurlijk lager. Wij vermelden dit op meerdere locaties (o.a. bij de inschrijving zelf en bij meer informatie). De lijst van producten is wel noodzakelijk voor je om de opleiding goed te kunnen volgen. Anders kan je in de les een hoop tot alle behandelingen niet uitvoeren. Nog veel belangrijker is het feit dat je de volgende dag gelijk thuis verder moet oefenen (dit geven wij ook weer op de site). Ga je er thuis niet zelf mee aan de slag, dan is opleiding voor niks geweest. Je raakt namelijk snel de handigheid kwijt. Wij willen dit voorkomen om zo de kwaliteit te kunnen waarborgen over onze opleidingen. De vermelde bedragen op de website zijn excl. BTW. Het bedrag onderaan je factuur zijn de totale kosten incl. BTW minus je aanbetaling. De BTW kan je terug vragen bij de belastingdienst. Ook een genoten opleiding wordt door de belastingdienst geheel of gedeeltelijk verrekend. Ook staan alle vragen, alles betreft annuleringen en kosten duidelijk aangeven op onze website.