Rommelig als je nieuw binnenkomt weet je niet waar je moet melden, de website geeft slecht aan dat de bedragen excl btw zijn. Ook krijg je een inlog code om bij dermacodes te bestellen met korting... Rommelig als je nieuw binnenkomt weet je niet waar je moet melden, de website geeft slecht aan dat de bedragen excl btw zijn. Ook krijg je een inlog code om bij dermacodes te bestellen met korting die code werk niet ook bij andere niet zo is het niet duidelijk wat je nu moet betalen. Ook moet je per opleiding 35 euro administratiekosten betalen erg jammer zeker als je meerdere opleidingen zou willen doen. Ook zitten er soms te veel cursisten in één les waardoor je moet wachten op je docent zodat je weer verder kunt.

Beste Erika,
Beste Erika,
Heel vervelend om te lezen dat je het zo ervaren heb. Deze keer moet ik ook echt toegeven dat de dag niet ging zoals het gepland was. De docent is hier ook over aangesproken. Zodra wij verhuist zijn is deze ongemak ook niet meer mogelijk.
Wij hebben niet meer dan 8 stoelen en twee docenten in 1 groep ?
Graag nodig ik je nog een keer uit voor een persoonlijk gesprek met Jolanda Jagt.
Team Jolange

Mirjam

Inmiddels 2 opleidingen gevolgd, leuke opleidingen, leuk instituut, erg tevreden

Brigitte

Onlangs een cursus voetreflexzonemassage gevolgd. Vroeger al een als patiënt in de gelegen en toen intrigeerde mij deze vorm van massage al. Door de duidelijke uitleg tijdens de cursus bij Jolange... Onlangs een cursus voetreflexzonemassage gevolgd. Vroeger al een als patiënt in de gelegen en toen intrigeerde mij deze vorm van massage al. Door de duidelijke uitleg tijdens de cursus bij Jolange weet ik precies hoe het werkt. De omgeving was prettig en hygiëne staat hoog in het vaandel bij dit opleidingscentrum. Top ga er zeker nog eens een cursus volgen

paula

Ik heb de cursus nagelstyliste basis gedaan ,in een korte tijd heb ik veel geleerd,doordat natasja het super heeft uitgelegd.
deze opleiding is aan te raden,

Rebecca

Heb de kappersopleiding gevolgt geweldige begeleiding professionele docentes kleine groepen aanbeveling waard.

Mijn ervaring ;ik heb de opleiding als zeer prettig ervaren ,fijne vriendelijk mensen

Brenda Hart

Heel erg vriendlijke behandeling. Les materiaal heel duur €35,- voor een dun kopie. Ik wilde graag epileperen met touw leren. Dat was slechts een heel klein onderdeel van de cursus en de docent wist... Heel erg vriendlijke behandeling. Les materiaal heel duur €35,- voor een dun kopie. Ik wilde graag epileperen met touw leren. Dat was slechts een heel klein onderdeel van de cursus en de docent wist ook niet precies hoe of wat. Teleurstellend

Beste Brenda,
Beste Brenda,
Dank je voor je feedback, graag willen wij jou nog een keer uitnodigen voor een gratis les waarin wij het touw gedeelte uitgebreid zullen behandelen. Kosten voor een startpakket zijn geen €35,-. Zou je zo vriendelijk willen zijn om even contact op te nemen zodat wij dit even kunnen uitzoeken.
Team Jolange

Jolanda en Shirley van JONISHI Cosmedisch instituut

Ik heb samen met mijn dochter de cursus YAG laser gedaan bij Jolange.
We hebben daar een heel goed gevoel aan over gehouden.
Fijne ontvangst, geweldige mensen, zowel de eigenaars als de...
Ik heb samen met mijn dochter de cursus YAG laser gedaan bij Jolange.
We hebben daar een heel goed gevoel aan over gehouden.
Fijne ontvangst, geweldige mensen, zowel de eigenaars als de trainer en een goede hoogwaardige cursus,
wat uiteraard ook belangrijk is..
Al met al een bedrijf wat een grote pluim verdiend...

g van deven salondiva

Goedemorgen ik ben zeer tevreden over de opleiding ,goede uitleg en ontspannen sfeer.

Vond de opleiding erg beknopt

Beste Cees,
dank je voor je mail zou je vriendelijk willen zijn om precies aan te geven waar je niet tevreden over was. Zodat ik misschien iets voor je kan doen.
Met vriendelijke...
Beste Cees,