Jorrit

Goede kwaliteit

Houden zo, alleen persoonlijk houd ik niet van het klik system die in de capuchon zit.

bastiaan

Gewoon perfect

Super service en denken mee!

Product besteld en betaald. 2 dagen een whatsapp berichtje dat het product niet op voorraad was een week later wel weer op voorraad zou zijn. Na 1,5 week zelf contact opgenomen via whatsapp maar... Product besteld en betaald. 2 dagen een whatsapp berichtje dat het product niet op voorraad was een week later wel weer op voorraad zou zijn. Na 1,5 week zelf contact opgenomen via whatsapp maar deze berichten worden wel gelezen maar niet beantwoord. Inmiddels bijna 3 weken verder en nog geen bestelling ontvangen. Kleine moeite om even aan te geven wat de status is van de bestelling ...

Mooie kleding

Antwoorden op berichten van klanten

Kevin Broekmeulen

Het is een mooi merk, wat ik graag draag. Echter laat de maatvoering behoorlijk te wensen over. Ik heb 2 shirts waarbij een L nog aan de strakke kant is, en 1 trui die in maat M giga oversized is.... Het is een mooi merk, wat ik graag draag. Echter laat de maatvoering behoorlijk te wensen over. Ik heb 2 shirts waarbij een L nog aan de strakke kant is, en 1 trui die in maat M giga oversized is. Er valt niet te zeggen welke maat je moet bestellen.

Mooi, goed design, goede reclames

Maatvoeringen, een M zou in elk shirt hetzelfde moeten zijn en bij een trui niet eens heel groot moeten zijn. De hals is vaak te strak

Vince

Erg goed

Super mooie kleren met goede kwaliteit

Een zwarte trui was uitverkocht maar had hem wel gekocht alleen heb alleen via WhatsApp gehoord dat ik hem nog binnen krijg geen enkele mail of bevestiging via de site alleen een appje

Marcel

Goede ervaring

kwaliteit van de kleding

Website kan veel beter, toegankelijkheid via iPad of iPhone is niet sterk

Sander

netjes

Tren Hoebergen

Dik chill

Dik chill

Niks

Cristian

Ben heel erg tevreden. Was op vakantie dus heb gevraagd of ze een product voor me achter konden houden. Uiteraard betaald maar het product was er alleen maar met een andere opdruk aan de achterkant.... Ben heel erg tevreden. Was op vakantie dus heb gevraagd of ze een product voor me achter konden houden. Uiteraard betaald maar het product was er alleen maar met een andere opdruk aan de achterkant. Netjes de voorkant bedrukt met wat ik erop wilde. Geen probleem van gemaakt. Sochtend bedrukt en dezelfde middag al de deur uit. Ben zeer te spreken over de whatsapp service en de kwaliteit. Mag ook wel eens gezegd worden!

Online service. Snelle service. Whatsapp reageert altijd snel en vriendelijk. Maakt geen probleem van iets.

Het enigste wat nog beter zou kunnen is een grotere voorraad zodat niet in de uitverkoop alles zowat gelijk weg is.

Floris

Goede communicatie

Eerste bestelling geen bevestiging mail gehad