Wesley

Goede service en mooie producten! Al meerdere kledingstukken hier gehaald

Zelf je product samenstellen
Goede kwaliteit kleding

Deze kledingstukken vallen bij mij altijd wat kleiner dan de maat die ik normaal heb. Misschien erbij kunnen zetten als iets wat kleiner/groter valt?

Ruurd Van De Laar

Erg goede service bij problemen met het product wordt meteen een nieuw product opgestuurd.

Erg goede service en makkelijk bereikbaar via whatsapp

Miss aangeven dat je klachten het beste via whatsapp moet melden. Dit vind ik als klanten bovendien ook het makkelijkst ipv e-mail.

TP

Super

Customized Concept, Klantenservice, Kwaliteit Kleding

Meer samenwerkingen met bekende personen

Henk

Mooi spul

de site is kut

Hanniëlle

Top

Heel hip voor die wie houden van een sportieve look. De hoody’s zijn te gek

Meer custom. Kwam er niet heel makkelijk uit. En dr tracksuits uitbreiden. Ze zijn hier gek op tracksuits.

Tom Priem

Slechte levering. Verkeerd geleverd en wordt niet opgelost.

Nog niet ontdekt

Afhandelen van je klachten

Luuk

Tijdens een 1+1 actie 4 producten gehaald, 2 hiervan moesten retour en 1 moest worden omgeruild. Na contact met bedrijf was dit zo geregeld en besproken en de retour werd snel behandeld en de actie... Tijdens een 1+1 actie 4 producten gehaald, 2 hiervan moesten retour en 1 moest worden omgeruild. Na contact met bedrijf was dit zo geregeld en besproken en de retour werd snel behandeld en de actie bleef geldig voor het geruilde item!

Aanpassen van kleding
Variatie aan designs
Transparantie

Customizen werkt niet altijd even vloeiend

Niels

Het is allemaal prima gegaan.

Goede service

Ik vond het echt vette hoodies etc, alleen het probleem bij die truien was dat er makkelijk stofjes op komen die je er moeilijk vanaf kunt halen. Dus stel je voor je hebt een hond , dan zit meteen... Ik vond het echt vette hoodies etc, alleen het probleem bij die truien was dat er makkelijk stofjes op komen die je er moeilijk vanaf kunt halen. Dus stel je voor je hebt een hond , dan zit meteen heel je hoodie vol met haren.