Top service

Goede en vriendelijke service

Jordan van der Griend

Enorm goede hulp en communicatie als er een fout of dergelijk is. Enorm tevreden!

Goede kwaliteit truien

Bij mij vallen de truien net iets te klein uit. Misschien een idee dit aan te geven op de website.

Erg goed, snelle levering

Duidelijkheid over de duur van de levering

Slechte services

Zeer goede service voor uitstekende prijzen. Ik had een bestelling geplaatst voor twee t-shirts, maar had me vergist en wilde de bestelling wijzigen. Dit kon zonder problemen via WhatsApp en was de... Zeer goede service voor uitstekende prijzen. Ik had een bestelling geplaatst voor twee t-shirts, maar had me vergist en wilde de bestelling wijzigen. Dit kon zonder problemen via WhatsApp en was de volgende ochtend al geregeld. Kortom erg blij met de afhandeling hiervan en zeker een aanrader om hier kleding te bestellen.

Klantgerichtheid, service, duidelijke maattabel

Filter mogelijkheden plaatsen op de website voor maten en kleuren. Vooral voor maten zou dit handiger zijn, zodat je direct kan zien welke producten nog in jouw maat beschikbaar zijn, in plaats van... Filter mogelijkheden plaatsen op de website voor maten en kleuren. Vooral voor maten zou dit handiger zijn, zodat je direct kan zien welke producten nog in jouw maat beschikbaar zijn, in plaats van dat je het product moet aanklikken en jouw maat moet selecteren om er vervolgens achter te komen dat die maat is uitverkocht.

Erg tevreden

snel geleverd

Kevin van Esch

Snel verzorgd en klant vriendelijk

Goede kwaliteit

Marijke

Duidelijke site, mooie kleding en nette, snelle levering.