Daan Beck

Aardige gasten! Mooie kleding! Goeie instagram! En ik ben heel blij met mijn aankoop!

Hele mooie kleding!

Ik als model ( dit is een grapje hoor toffe kledinglijn!!!)

William

Eerste keer wat besteld maat precies goed

Jelle van der Linden

Top eerste ervaring gehad, zag het bedrijf dagelijks voorbij komen via Instagram (advertentie). Dus zo bleef het wel hangen, en daardoor tot koop overgegaan. En zeker geen spijt. Top service. Via... Top eerste ervaring gehad, zag het bedrijf dagelijks voorbij komen via Instagram (advertentie). Dus zo bleef het wel hangen, en daardoor tot koop overgegaan. En zeker geen spijt. Top service. Via Messenger goede onderlinge communicatie gehad, zoals je tegenwoordig wil, maar bij tientallen andere bedrijven nog niet ziet gebeuren. Ga zeker zo door. Het vergt veel tijd, maar zo'n goede en snelle klanterservice is waar de klant tegenwoordig steeds meer naar verlangt en als normaal beschouwt. Hier zijn jullie uniek in en lopen jullie zeker op voor tegenover andere kledingorganisaties. Tot de volgende keer.

Persoonlijke en snelle klantservice! Fantastisch ingepakt aangekomen, chique, persoonlijk tintje eraan en een mooie doos. Kleine moeite, groot gebaar.

Wes Bergmans

Top alleen ik lijk echt veel te breed is deze trui maar de service en eigenlijk alles is verder top.

Foto is werkelijkheid

Meh.

Design is wel nice

Schouders te punterig
Mouwen te plofferig
Andere productie stof gebruike.

Mooi zittende producten

Lastig te onderscheiden wanneer het precies custom was en wanneer niet

(Bewerkt)

Niet erg goed. De retour is mislukt en ik weet niet waarom en kan dat nergens vinden.

Snelle levertijd.

Duidelijke stappen in het retouren.

Daan bodde

Top! Snelle levering en service was perfect niks op aan te merken

De snelle bezorging, echt Top!

Misschien iets van stickers ofzo bij de bestellingen

Nino

Kwaliteit van de trui goed! Nette en snelle service.

Whatsapp service, snelle reactie bij vragen.

Zending was vertraagd door DHL. Kreeg een keurig netjes mailtje en toen ik met een vraag reageerde kreeg ik snel antwoord. Zij hebben dit heel netjes opgelost naar mijn mening. Jorcustom kon er zelf... Zending was vertraagd door DHL. Kreeg een keurig netjes mailtje en toen ik met een vraag reageerde kreeg ik snel antwoord. Zij hebben dit heel netjes opgelost naar mijn mening. Jorcustom kon er zelf niets aan doen maar toch sturen ze een mailtje waarin alles goed duidelijk werd. Had een tracksuit besteld en die ziet er mooi uit en zit lekker!

Goede en nette communicatie, makkelijke site.