Timmermans

Snelle makkelijke serves

Had xl bestelt maar ben nogal stevig dus mag gerust xxl of xxxl modellen maken

Heel goede bedrijf, alles is makkelijk te bestellen en snelle service

Alles is goed geregeld

Nee alles ja goed

Timo van Dommelen

Zeer positief, ondanks de personalisatie nog steeds snel verzonden

Snelle levering en goede persoonlijke service

Boy Erkens

3 tal t-shirts gekocht

Pasvorm van de t-shirts

Aangeven welke maat het model draagt op de foto + zijn afmetingen

W coort

Top! Personaliseren en veel keus. Plus een snelle service. Zeer tevreden

Veel keus en snelle service

Uit mijn ervaring tot nu toe geen

Twan Verbeek

Goed.

Open en eerlijk. Op het moment dat er intern binnen dit bedrijf een constatering gedaan wordt communiceren ze dit direct op een eerlijke wijze naar de klant. Hierdoor zal ik vaker kleding gaan... Open en eerlijk. Op het moment dat er intern binnen dit bedrijf een constatering gedaan wordt communiceren ze dit direct op een eerlijke wijze naar de klant. Hierdoor zal ik vaker kleding gaan bestellen, dit ook omdat de kwaliteit van hun producten zeer hoog is.

Marco maas

Nette Service, Mooie Kleding , Mooie website Kortom, Topp!!

De Whatsapp functie is ideaal, wat de service nog beter maakt en kan maken.

Vanaf dat JorCustom bestaat bestel ik hier kleding, kwaliteit is top! Ik krijg alleen maar de vraag waar haal je die kleding vandaan! Wat vet! Service is echt top, altijd netjes ingepakt stuk voor... Vanaf dat JorCustom bestaat bestel ik hier kleding, kwaliteit is top! Ik krijg alleen maar de vraag waar haal je die kleding vandaan! Wat vet! Service is echt top, altijd netjes ingepakt stuk voor stuk! Iets verkeerd gegaan of niet op voorraad je krijgt direct feed back en het wordt geregeld! Beste webshop ervaring voor kleding!

Wat ze verkopen is kwalitatief top! Ontwerp top, vetste is dat je zelf een draai kunt geven aan het ontwerp en dan nog zo snel geleverd!

gewoon zo doorgaan! Kan geen 10 geven als eind oordeel pakt max 9,5 maar Wat mij betreft dikke 10!

Ayhan

Goede ervaring gehad bij JorCustom. Snelle levering, leuke producten van goede kwaliteit en een top service. Zeker een aanrader voor iedereen! Een voorbeeld voor alle webwinkels.

Snelle levering, goede service, hoge kwaliteit.

Leuke originele kleding

Snelle levering veel ruime keuze en eigen ontwerp is super

Snellere site , ik kan helemaal geen voorbeelden op de site zien van de modellen vind ik persoonlijk erg vervelend! Verder super service