Prima.

Goede kwaliteit van het product, snelle levering en snel contact opgenomen m.b.t. het product.

Goed de voorraad op de website bijhouden. Ik had een trui maat L gekocht en deze stond nog als beschikbaar, maar ik kreeg daarna een appje dat deze toch niet beschikbaar was. Verder wel goed... Goed de voorraad op de website bijhouden. Ik had een trui maat L gekocht en deze stond nog als beschikbaar, maar ik kreeg daarna een appje dat deze toch niet beschikbaar was. Verder wel goed opgelost alleen zou ik dit wel beter in de gaten houden voor mensen die echt dat ene specifieke product willen. Het is wel een dure uitbesteding, maar voor de professionaliteit van het merk zou ik een eigen telefoon/nummer voor JorCustom aanschaffen. Ik kreeg nu een berichtje van iemand vanuit JorCustom, maar dan stond er in principe gewoon een 'privé' foto op (geen herkenning of logo van het merk zelf).

29 november iets besteld maar nog steeds niets ontvangen. Al verschillende keren contact gehad maar is in onderzoek. Duurt wel heel lang Dus kan geen beoordeling geven

Goede service via Whatsapp. Meedenkend, behulpzaam. Hele fijne ervaring.

Service. Prijs/kwaliteit erg goed. Niche in de markt qua zelf bedrukken met de geboden afbeeldingen.

Nee geen

Snelle bezorging.

Zorgen dat het product in de droger kan.

Henny burg - baginda

Heel goed snelle service
Altijd een antwoord terug altijd de zelfde dag
Meer meer da tevreden

Succes ga zo door toppers

Altijd meteen antwoord krijt

Niet dat ik heb kunnen ontdekken

Top service !!! Klantvriendelijk
Luisteren aandachtig na de klant

Naast kwaliteit is het gewoon een top service

Klantvriendelijk en probleemoplossend denken!

Klantvriendelijk en probleemoplossend denken!

Sjaqiel Abdoelbasier

Service is top! Producten zijn van goede kwaliteit en zijn super! Daarnaast zijn ze goed te bereiken via app en denken ze met de klant mee. Daarnaast hebben ze laten zien flexibel te zijn zodat... Service is top! Producten zijn van goede kwaliteit en zijn super! Daarnaast zijn ze goed te bereiken via app en denken ze met de klant mee. Daarnaast hebben ze laten zien flexibel te zijn zodat beide partijen tevreden zijn. Nogmaals een top service.

Top service
Goede producten

Oplossing vinden bij retourneren als product teruggestuurd wordt zonder dat label uitgeprint kan worden.

Thorn

JorCustom is een goed bedrijf en de service is perfect.

Snelle service

Franklin Lehmler

Top bedrijf met top service

Contact via de chat en whatsapp is erg goed en vlot

Geen...