Shirtjes snel geleverd en hele leuke shirtjes

Communicatie

Is goed, niks om op te merken

Leuk concept

Als je naar het personaliseren gaat en je wilt een uil erop. Dan zie je die uil met allemaal witte lijnen erom heen. Das niet zo mooi en als ik die uil erop wil zetten dan ben ik bang dat het met... Als je naar het personaliseren gaat en je wilt een uil erop. Dan zie je die uil met allemaal witte lijnen erom heen. Das niet zo mooi en als ik die uil erop wil zetten dan ben ik bang dat het met die witte omlijning komt

Stijlvolle kleding, snelle en correcte bezorging

Prima reclame via Instagram, kleding ziet er tof uit

Artikelen goedkoper maken ;)

Rene

Top

Klantenservice via whatsapp is super , veel sneller als via de mail

Jordi van Baardwijk

Twee T-shirts gekocht. Zeer tevreden! Duidelijk en goed geholpen.

Duidelijke website, duidelijke communicatie met de klant.

Fijn bedrijf met een goede service! Een echte aanrader!

Communicatie
Bereikbaarheid

Verhouding tussen prijs en kwaliteit uitstekend, veel variatie in aanbod en erg creatieve ontwerpen. Daarnaast een snelle en mooie levering met doos

Goede kwaliteit/prijs verhouding, erg creatieve producten met prints, snelle mooie levering (unieke)

Foto met model en daarbij gegevens van het model zoals lengte en welke maat hij draagt, daarmee is makkelijk in te schatten welke maat je zelf nodig hebt. Ik vond de maten nogal groot uitvallen

Kay

Goed!

Snelle levertijd. Mooi overzichtelijke site!

Goede service, geen verbeterpunten.

Niels van Tilborg

(Bewerkt)

Ervaring met bedrijf zelf is goed. Alleen wacht nu al tijden op mijn geld terug.

Zeer snelle reactie en klant vriendelijk

Zoals al gezegd het terug betalen niet vergeten volgende keer:)

paul

Cap besteld, helemaal weg van. was niet op voorraad, maar na een simpel berichtje werd hij appart gelegd en heb ik de cap gelijk de dag erna ontvangen. kwaliteit was veel beter dan verwacht, en het... Cap besteld, helemaal weg van. was niet op voorraad, maar na een simpel berichtje werd hij appart gelegd en heb ik de cap gelijk de dag erna ontvangen. kwaliteit was veel beter dan verwacht, en het ontwerp bevalt enorm! weer een klant erbij!

goede en snelle service, hoge kwaliteit producten