Ruben

Gewoon goed!

Leuke producten met aandacht geleverd

Deze is goed. Alles was duidelijk en er was voldoende info op de website.

Ik ben erg goed geholpen door Jorcustom. Ze hebben er alles aan gedaan om mij als klant te vreden te houden. Super service!

Klantvriendelijk

Meer op voorraad

Dennis

2 shirts en een joggingpak

Snelheid, kwaliteit, klantvriendelijkheid.

Uitgebreider assortiment, sneller vernieuwen. Bijv de shirts zijn nu al lang hetzelfde. Wat nieuwe prints etc.

Patrick van der Cruijsen

Heel goed ????

Heel snel binnen kwam

Lekker zo doorgaan

Marne van der Heide

Ik heb een eigen ontwerp gemaakt bij JorCustom

- De snelheid van de bestelling.
- De uitstraling/ verpakking van het T-shirt
- De keuze uit vorm T-shorts/truien (hele mooie diepe hals)
- Ik had een vierkant vlak gemaakt met...
- De snelheid van de bestelling.
- De uitstraling/ verpakking van het T-shirt
- De keuze uit vorm T-shorts/truien (hele mooie diepe hals)
- Ik had een vierkant vlak gemaakt met daarin tekst, de tekst word uitgesneden uit de sticker wat een mooi effect geeft.

- De maat gaat niet groter dan L, hij was dus ook net te klein voor mijn vriend.
- Bij het opmaken van het shirt krijg je geen richtlijnen te zien wanneer je precies in het midden zit, dit moet op gevoel.
- Het is vrij onduidelijk waar je heen moet op de site als je een skull op het T-shirt wilt zetten, ik ben er gekomen via google want ik wist van anderen dat dit mogelijk was.
- Ik had een vierkant vlak gemaakt met daarin tekst, het witte sticker vlak glanst ontzettend erg, persoonlijk vind ik dit iets wat goedkoop kijken, misschien een optie om matte stickers bij de collectie toe te voegen.

Reactie JorCustom:

Beste Marne,
allereerst hartstikke bedankt voor het geven van je feedback, wij nemen alle feedback zeer ten harten of deze nu negatief of positief is.
wij vinden het dan ook bijzonder...
Beste Marne,
wij vinden het dan ook bijzonder spijtig als jij sommige onderdelen van onze site/producten als onprettig hebben ervaren. Omdat wij altijd streven naar een 100% tevredenheidsgarantie voor de klant.
Wat betreft jouw verbeterpunten tips. daar kunnen we het volgende opzeggen.
- Het klopt inderdaad dat onze maten van XS tot L lopen, dit is een bewuste keuze geweest, maar wellicht dat we ook XL aan ons assortiment zullen toevoegen.
- ook klopt het inderdaad dat de Create Your Own tool geen richtlijnen geeft voor wat betreft het midden, dit omdat het via de tool mogelijk moet zijn geheel je eigen shirt samen te stellen en je dus de totale vrijheid hebt om teksten/afbeeldingen te plaatsen waar je maar wilt. Echter zorgen wij er altijd voor dat teksten/afbeeldingen precies in het midden worden geplaatst als wij zien dat dit de bedoeling is van onze klant, hier hoef je je dus geen zorgen om te maken.
-Wat betreft het vinden van de skull, de skull is een standaard design van ons en wordt in iedere categorie van onze producten weergeven, zodra je dus een productgroep selecteert; t-shirts, sweaters, hoodies etc. kun je de skull meteen zien.
- tot slot hebben wij zowel mat wit als glossy wit, wij werken altijd met de materialen die de klant selecteert en in dit geval had jij zelf gekozen voor glossy white, vandaar dus ook het glanzende effect.
Zoals al eerder gezegd, nemen wij jouw verbeterpunten/tips echt ten harten en zullen we proberen hier zo snel mogelijk verbetering in aan te brengen. Om ook jou de 100% tevredenheidsgarantie te bieden zouden we je willen vragen om telefonisch contact met ons op te nemen zodat we alsnog een passende oplossing kunnen vinden en jou 100% tevreden kunnen maken. (ons telefoonnummer kun je vinden op de website, www.jorcustom.com)
TEAM JORCUSTOM

Harry

Super organisatie ik ben echt super geholpen en snelle levering

Duidelijke website, eenvoudig bestellen, zeer goede klantenservice en snelle reactie (Whatsappservice! Nooit eerder ervaren, maar zeer handig!). Minpuntje is de levertijd van 3-5 dagen, jammer maar... Duidelijke website, eenvoudig bestellen, zeer goede klantenservice en snelle reactie (Whatsappservice! Nooit eerder ervaren, maar zeer handig!). Minpuntje is de levertijd van 3-5 dagen, jammer maar begrijpelijk. Overigens geen reden om geen bestelling te plaatsen!

Klantenservice!!

Levertijd en voorraadbeheer

Klantvriendelijke service, snelle levering en uitstekend kwaliteit! Top geregeld!

Klantvriendelijkheid, kwaliteit