Offerte
Bereikbaarheid & communicatie
Afwerking
Monteurs; netheid & omgangsvormen
Montage; servicebereidheid & vakkundigheid van onze monteurs
Advies; deskundigheid, omgangsvormen & nakomen afspraken adviseur
Factuur
Nazorg
Parkeergelegenheid
Showroom; algemene indruk van onze showroom

Jonas-Rotee

Redelijk goed

communicatie verliep niet geheel soepel, mails niet gelezen danwel onbeantwoord gelaten, te vroeg op een afspraak komen, wat weer resulteerde in een nieuwe afspraak. stokjes voor ventillatieroosters... communicatie verliep niet geheel soepel, mails niet gelezen danwel onbeantwoord gelaten, te vroeg op een afspraak komen, wat weer resulteerde in een nieuwe afspraak. stokjes voor ventillatieroosters vergeten,afwerking raamkozijn in eerste instantie minder fraai dan de ernaast geinstalleerde schuifpui; dit werd op ons verzoek wél in orde gemaakt. Onder de schuifpui een slordig , niet funktionerend kitwerk zichtbaar, ook dit werd na navraag of dit de bedoeling was, hersteld door het geheel met cementmortel af te dichten. Enige jammere hiervan was de kleur die mismatched met de terrastegels .
verder belt de verkoper na afmelding installatie heel vriendelijk met de vraag of alles naar wens is verlopen en of we het resterende bedrag willen overmaken, dit is tikkie slordig want dit was meteen na installatie gedaan.

Vriendelijk personeel, werken netjes.

Overige opmerkingen

bijzonder dat je wordt gebeld om deze enquette in te vullen, met de belofte een doos bonbons hiervoor te krijgen...

Peter van den Hil

Prima materialen en service

alleen papieren invulformulier ontvangen na tekenen. Bij plaatsing electriciteitssnoeren te kort. Schermen sloten niet goed en diverse malen afstandsbediening (app) niet ontvangen.

Goede service, na klachten volgt er altijd een afspraak en monteurs met kennis van zaken verschijnen volgens afspraak.

Overige opmerkingen

Administratieve afhandeling minimaal, mogelijk vanwege verbouwing bij Jordens. Niet gewend dat geleverde spullen fout/incompleet waren vanwege foute bestelling (intern). Ondanks deze mindere... Administratieve afhandeling minimaal, mogelijk vanwege verbouwing bij Jordens. Niet gewend dat geleverde spullen fout/incompleet waren vanwege foute bestelling (intern). Ondanks deze mindere ervaring dit keer komen we hoogst waarschijnlijk volgende keer weer naar de showroom.

Schutte

Dakkapel geplaatst, ging allemaal goed goed telefonisch bereikbaar.

Kantoor communicatie naar monteurs. Vooral eerste werkzaamheden monteur

Open je kan in de werkplaats kijken

Overige opmerkingen

Tevreden voor toekomstig werk komen we wel terug

Chris Vis

Zeer goed

Zorgen dat de order compleet is bij montage

Flexibele monteurs

JSJ Ooms

Voor de eerste keer een order laten plaatsen

Ga zo door

Waren op tijd

Overige opmerkingen

De rommel wordt meegenomen.

N.koudstaal

GEEN ENKEL PROBLEEM

overeengekomen levertijd nagekomem

Fam. Hendrikse-Seip Rotterdam

Goed, alleen de doorlooptijd (van offertedatum tot uitvoeringsdatum) is erg lang.

1. Magazijncontrole van onderdelen voordat de monteurs op pad gaan is nodig, zodat er efficiënter gewerkt kan worden.
2. Mogelijkheden tot subsidie svp aangeven!

Materialen (inoutic kozijnprofiel) en kleurstelling materialen en mogelijkheden tot afwerking. Aardige monteurs en ander personeel.

Overige opmerkingen

Ik zal 't.z.t. contact opnemen om de dakkapel verder door jullie te laten renoveren.

C van til

Plezierig, deskundige

In de gisteren ingevulde evaluatie heb ik reeds genoemd: nieuwe vloer was afgedekt met dekens. Als die dekens door Verplaatsen of hergebruik niet helemaal vrij zijn van kit of lijm, dan heeft het... In de gisteren ingevulde evaluatie heb ik reeds genoemd: nieuwe vloer was afgedekt met dekens. Als die dekens door Verplaatsen of hergebruik niet helemaal vrij zijn van kit of lijm, dan heeft het niet veel zin. Monteurs zien mijn vrouw en ik zijn nogal bezig geweest om de vloer schoon te krijgen. Uiteindelijk is dat gelukt.

Deskundig en vriendelijk

F kerkhof

Slecht in gemeenten

Marian Rensink

Afgenomen schuifpui precies conform de afspraken, prima dus

als Jordens telefonisch contact met je opneemt is het handig om een naam achter te laten zodat als je terugbelt je weet naar wie je kunt vragen.

goed product