Offerte
Bereikbaarheid & communicatie
Afwerking
Monteurs; netheid & omgangsvormen
Montage; servicebereidheid & vakkundigheid van onze monteurs
Advies; deskundigheid, omgangsvormen & nakomen afspraken adviseur
Factuur
Nazorg
Parkeergelegenheid
Showroom; algemene indruk van onze showroom

de bruin

communiceren onderling

service

Raymond en Melanie Pomp

Super vakwerk!

Niks aan te merken

Snel, secuur en netjes gewerkt

Marcel en Theo zijn toppers

Joost van den Berg

Fijn geholpen met deskundig advies. Goed bereikbaar voor eventuele vragen.

Zaagsnedes konden netter afgewerkt worden.

Fijne communicatie
Deskundig

Overige opmerkingen

Renè Hijmans (code 1 (-;; )

Sinds 2017 bestellen wij kozijnen en deuren voor ons huis uit 1934. Wat ik heel fijn vind is dat er meegedacht wordt om de uitstraling van het huis te behouden. We vervangen ten slotte toch houte... Sinds 2017 bestellen wij kozijnen en deuren voor ons huis uit 1934. Wat ik heel fijn vind is dat er meegedacht wordt om de uitstraling van het huis te behouden. We vervangen ten slotte toch houte kozijnen voor kunststof kozijnen. De nazorg is ook na langere tijd een sterk punt van Jordens. Er is nooit discussie over de kwaliteit!!

Jullie bereikbaarheid voor 09.00 uur

Service en verkoop!

Overige opmerkingen

Wij erg verbonden aan Jordens door Renè sr. In het begin en later door Ivo. Hebben goed verhaal, geen verkooppraatjes denken in oplossingen!

R. Leensvaart

Wij zijn erg blij met onze nieuwe deurkozijnen, kwalitatief zijn ze erg goed en paste keurig (ondanks dat er een deel van achterkozijn bleef staan). Ook de keraliete gevelbekleding ziet er keurig... Wij zijn erg blij met onze nieuwe deurkozijnen, kwalitatief zijn ze erg goed en paste keurig (ondanks dat er een deel van achterkozijn bleef staan). Ook de keraliete gevelbekleding ziet er keurig uit. Alle gesloopte materialen keurig afgevoerd en een top afwerking van de nieuwe kozijnen. Van de adviseur, montage ploeg, ingehuurde loodgieter tot en met de service man (voor het plaatsen van de hordeur) zijn ze allemaal erg kundig, meedenkend en nette mensen.

Het regelen van de loodgieter zou beter kunnen. Maar ondanks dat het regelen van de loodgieter niet goed is gegaan, is dit ook goed gekomen.

Hier werken keurige, aardige en vakkundige mensen met hart voor het bedrijf. Ze gebruiken kwalitatief goede materialen.

Tom Gosselaar

Zie overige opmerkingen.

N.V.T.

Zie onderstaande opmerkingen.

Overige opmerkingen

In een woord perfect de monteurs Ferdinand en Piet hebben zeer goed werk verricht ons huis is helemaal opgeknapt, de kwaliteit van Keralit is indrukwekkend. Wij zijn er heel blij mee en bevelen... In een woord perfect de monteurs Ferdinand en Piet hebben zeer goed werk verricht ons huis is helemaal opgeknapt, de kwaliteit van Keralit is indrukwekkend. Wij zijn er heel blij mee en bevelen Jordens Kunststoffen met zijn hoge kwaliteit monteurs zeer aan.

Arie van Gend

Goed,werd gelijk gereageerd na klacht

Vriendelijk en goed personeel

J.v.Beckhoven

De ervaring is positief kwalitatief topmateriaal, ervaren en kundige monteurs en niet onbelangrijk binnen de afgesproken tijd gemonteerd. Aan het eind van de klus alle rommel afgevoerd en alles... De ervaring is positief kwalitatief topmateriaal, ervaren en kundige monteurs en niet onbelangrijk binnen de afgesproken tijd gemonteerd. Aan het eind van de klus alle rommel afgevoerd en alles netjes achtergelaten.

indien er wordt toegezegd dat er compensatie volgt voor het uitstellen van de geplande startdatum , voorzijde huis in 2023 4 x verplaatst, kan gebeuren door omstandigheden, dan zou het prettig zijn... indien er wordt toegezegd dat er compensatie volgt voor het uitstellen van de geplande startdatum , voorzijde huis in 2023 4 x verplaatst, kan gebeuren door omstandigheden, dan zou het prettig zijn deze vergoeding daadwerkelijk ook te ontvangen, helaas niet gebeurd. Voor de rest alles top geregeld!

Kwaliteit, topmonteurs

Zie verbeterpunten

Belinda van ‘t Hoen

Op 20-6 zou onze dakkapel gerenoveerd worden. Maar er kwamen 2 mannen die zeiden dat het niet kon zoals gepland was en zijn weer weggegaan. Na telefonisch overleg zou er een aanpassing gedaan worden... Op 20-6 zou onze dakkapel gerenoveerd worden. Maar er kwamen 2 mannen die zeiden dat het niet kon zoals gepland was en zijn weer weggegaan. Na telefonisch overleg zou er een aanpassing gedaan worden en zou het plaatsen van keralit wel kunnen maar dan over het trespa heen. De mannen die op 5-8 kwamen (een dag vroeger dan ik in mijn agenda had staan) wisten hier niks van en volgens hen kon het gewoon geplaatst worden en hebben het trespa gewoon verwijderd. Het is heel mooi geworden maar waarom die 2 mannen die eerder kwamen zeiden dat het niet kon is een raadsel. Al met al dus tevreden maar als ik het bedrijf was zou ik wel nagaan wie ik naar deze klus had gestuurd.

Betere communicatie tussen medewerkers

Mannen werkten hard door en waren netjes

Overige opmerkingen

Beter kijken of mogelijk is wat de klant vraagt en eventueel vooraf iemand laten kijken

M van Dijke

Goed en professioneel

Overige opmerkingen

Geef Theo,Marcel,Derrel een 10.
Vriendelijk,vakkundig en netjes.
Net en vakkundig de ramen en deur geplaatst en alles net opgeruimd.