Offerte
Bereikbaarheid & communicatie
Afwerking
Monteurs; netheid & omgangsvormen
Montage; servicebereidheid & vakkundigheid van onze monteurs
Advies; deskundigheid, omgangsvormen & nakomen afspraken adviseur
Factuur
Nazorg
Parkeergelegenheid
Showroom; algemene indruk van onze showroom

Sparreboom

Zojuist een zeer prettig gesprek gehad met Marijn. Is duidelijk in alles, goede uitleg. Echt een aanrader
Yvette Sparreboom

Goed in adviseren

J.Penning

Gewoon een goede ervaring.

Nette en vriendelijke monteurs

Koedoot

Na een moeizaam begin ,klus prima afgemaakt

communicatie tussen afdelingen kan beter

afspraken worden nagekomen

klus prima gedaan door Johan & Kevin Verdienen 5 Steren

GeePee

Prima ervaring

Geen ervaring met andere bedrijven, bij Jordens terecht gekomen op voorspraak van anderen en ná het uiteindelijke eindwerk daar te hebben bekeken. Daar waren best problemen geweest, maar die zijn... Geen ervaring met andere bedrijven, bij Jordens terecht gekomen op voorspraak van anderen en ná het uiteindelijke eindwerk daar te hebben bekeken. Daar waren best problemen geweest, maar die zijn volledig opgelost. Dat gaf voldoende vertrouwen, dat niet werd beschaamd.

Inmeten, afspraken vooraf, het plaatsen op zich mét de afwerking en het verwijderen van alle werk'rommel'.

Huub Peeters

Meh, een 7,5. Had een 8 of een 8,5 kunnen zijn als de monteur(s) wat meer zin in zijn werk had :P

Nazorg ben ik nu mee bezig. Ben niet tevreden over de afwerking. Foto's gerstuurd naar Michel@jordens.nl

Gesprek met Nico was oke. Echter bleek de raam dikker te zijn als verwacht ?? Ik heb geen idee, ik heb me laten adviseren door Nico. De monteurs waren verbaast over de dikte. Ook hier gingen bij mij... Gesprek met Nico was oke. Echter bleek de raam dikker te zijn als verwacht ?? Ik heb geen idee, ik heb me laten adviseren door Nico. De monteurs waren verbaast over de dikte. Ook hier gingen bij mij ???? op poppen. Had het idee dat ze het niet eens waren met de keuze van Nico.

Je kon de irritatie van Piet zijn hoofd lezen. Ze moesten blijkbaar langer Meccano'en om het kozijn passend te krijgen.

Overige opmerkingen

De monteurs deden hun werk echter was er geen klik met Piet. Hebben elkaar niet in de weg gestaan maar de laatste uur voelde wat gehaast aan. Moest snel even een veeg over het apparaat geven en weg... De monteurs deden hun werk echter was er geen klik met Piet. Hebben elkaar niet in de weg gestaan maar de laatste uur voelde wat gehaast aan. Moest snel even een veeg over het apparaat geven en weg was iedereen. Later zag ik nog flink wat scheurtjes en kiertjes in de afwerking van het kozijn wat anders meteen nog verholpen had kunnen worden. Ik voelde me niet echt uitgenodigd om rustig met de monteur ( Piet ) de punten na te kunnen lopen, de houding was wat nors.

Verder is alles prima verlopen. Henk zag bij de rolluik iets wat hij voor de service nog verholpen had.... bedankt ! :)

Penning

Prima service!!
Henk en Simon hebben goed werk geleverd.

Datum van plaatsen beter bevestigen.

Afspraken netjes nagekomen

Tevreden over de service

Fam. Isarin

We zijn zeer tevreden

Er wordt goed met je meegedacht over het product wat je aan wilt schaffen

Smit

Super kwaliteit! Echt weer een stukje vakwerk afgeleverd 👍

Ga zo door!

Verstand van zaken, vaklui & aardige mensen

Voor de 2e keer aankoop gedaan bij Jordens. Wederom weer zeer tevreden!👍

Herman van Dijk

Zie mijn review van 14 febr 2022

Niet van toepassing

Vakkundigheid,communicatie,kwaliteit en nazorg

Overige opmerkingen

Na oplevering vond mijn vrouw het jammer dat de draagbeugeltjes van de nieuw aangebrachte vensterbank zichtbaar waren.Dit probleem werd afdoende aangepakt door e.e.a.door een brede strip aan het oog... Na oplevering vond mijn vrouw het jammer dat de draagbeugeltjes van de nieuw aangebrachte vensterbank zichtbaar waren.Dit probleem werd afdoende aangepakt door e.e.a.door een brede strip aan het oog te onttrekken.

Rinnert Schurer

Grootschalige vernieuwing kozijnen en glaswerk in jaren 30 herenhuis

vooraf met de klant overleggen of er een omgevingnsvergunning nodig is of niet

verder alles van begin tot eind

(geen)