Offerte
Bereikbaarheid & communicatie
Afwerking
Monteurs; netheid & omgangsvormen
Montage; servicebereidheid & vakkundigheid van onze monteurs
Advies; deskundigheid, omgangsvormen & nakomen afspraken adviseur
Factuur
Nazorg
Parkeergelegenheid
Showroom; algemene indruk van onze showroom

Dreischor

Goede ervaring, betrouwbaar. Ik zou het bedrijf aan anderen aanraden ondanks lange leveringstijden.

Adviezen/mogelijkheden. Ik kreeg een vrij standaard advies voor uiterlijk van het kozijn. Iets meer meedenken/adviseren verschillende opties danwel uitgebreider portfolio met foto's zou fijn zijn.... Adviezen/mogelijkheden. Ik kreeg een vrij standaard advies voor uiterlijk van het kozijn. Iets meer meedenken/adviseren verschillende opties danwel uitgebreider portfolio met foto's zou fijn zijn. Ik mistte een bericht per mail met een samenvatting van de afspraken inclusief gekozen kleurcodes /ingeschatte plaatsingsmaand (was wel van te voren aangekondigd).

Goede en eerlijke adviezen tijdens inmeten, de nette/vlotte plaatsing inclusief afvoer materiaal en natuurlijk de mooie kozijnen.

de Ruiter

Positief.

Wanneer de monteurs wat zorgvuldiger werken zal er minder snel een beschadiging ontstaan aan de te leveren/plaatsen delen.

Prima service. Verder alles netjes afgehandeld.

E van der Meulen

Goed, vriendelijke mensen en tot op heden prima service

Uiteindelijke afmeting van de dakkapel moest worden aangepast (kleiner dan op de tekening/offerte) ivm constructie. Had fijner geweest als dit meteen zou zijn aangegeven.

Prima dakkapel, goede service en vriendelijk personeel.

Overige opmerkingen

Inmeten en offreren is bij Jordens ook plaatsen en afspraken netjes nakomen. Veel aannemers meten in en laten nooit meer wat horen. Ook in de goede/goude tijden voor de aannemers blijven ze bij... Inmeten en offreren is bij Jordens ook plaatsen en afspraken netjes nakomen. Veel aannemers meten in en laten nooit meer wat horen. Ook in de goede/goude tijden voor de aannemers blijven ze bij Jordens klantvriendelijk en komen ze hun afspraken na. Na een complete verbouwing van mijn huis weet ik dat dit tegenwoordig geen regel maar uitzondering is. Pluim voor Jordens!

Jordens

Weer prima werk afgeleverd, ziet er prachtig uit. Ben heel tevreden.

Graag de aanhef en mijn naam goed schrijven

Vakmanschap van degene die opgemeten heeft en de goede uitvoering van John Vriens en collega

Nvt

L.C.Zuijdveld

Zeer tevreden. al 25 jaar

De afspraken eerder gemaakt, bleken helder overgekomen bij de monteurs. zij stelden zich heel hulpvaardig op. ( Ferdinand en Raymond)

Niels Hulshoff

Super!

Geen zover

Snelle en duidelijke communicatie. Plaatsing snel en proffesioneel. Afwerking erg netjes.

Overige opmerkingen

Heel erg tevreden over het proces van aankoop tot plaatsing.

Cinthya de Vaal

Net als de vorige keer voor het plaatsen van een dakkapel ben ik ook nu weer erg tevreden.

Bereikbaarheid!

Klanrgerichtheid

Daniël

Slechte tot geen communicatie.

Mensen meer op de hoogte houden. Meerdere keren zelf moeten bellen omdat er niks gecommuniceerd wordt. Begin December begonnen met de werkzaamheen, en het is nog steeds niet klaar.. Misschien iets... Mensen meer op de hoogte houden. Meerdere keren zelf moeten bellen omdat er niks gecommuniceerd wordt. Begin December begonnen met de werkzaamheen, en het is nog steeds niet klaar.. Misschien iets minder werk aannemen zodat jullie het allemaal beter kunnen bolwerken.

product is goed.

Overige opmerkingen

Sommige monteurs lijken er weinig zin in te hebben. Meerdere punten gehad waar ik niet tevreden over was en dit wordt allemaal heel traag opgelost.

Vegter

De firma Jordens heeft bij ons deuren, kozijnen en een dakkapel geplaatst. Zeer vriendelijke service zowel bij verkoop, installatie en nazorg. Er waren best wat problemen met leveringen en... De firma Jordens heeft bij ons deuren, kozijnen en een dakkapel geplaatst. Zeer vriendelijke service zowel bij verkoop, installatie en nazorg. Er waren best wat problemen met leveringen en levertijden waar Jordens niet heel veel aan kon doen gezien de huidige gekte op de markt. Uiteindelijk alles naar wens opgeleverd en als er wat is dan zijn ze altijd bereid een monteur in te plannen.

Meer in-control zijn van de gehele bestelling qua onderdelen en nabestellingen. Daar ging het bij ons wel eens mis. Ook de afstelling van de draai/kiep deur, wat een precies werk is, ging pas de 3e... Meer in-control zijn van de gehele bestelling qua onderdelen en nabestellingen. Daar ging het bij ons wel eens mis. Ook de afstelling van de draai/kiep deur, wat een precies werk is, ging pas de 3e keer goed.

Goeie service.

Overige opmerkingen

Veel nastellen van ophanging/scharnieren betekend mogelijk ook regelmatig schroeven verwijderen en kans op krassen. Daar zou beter op gelet kunnen worden. Schroeven netjes wegwerken met evt een... Veel nastellen van ophanging/scharnieren betekend mogelijk ook regelmatig schroeven verwijderen en kans op krassen. Daar zou beter op gelet kunnen worden. Schroeven netjes wegwerken met evt een kunststof afdekkapje zou de afwerking ook net wat netter maken.

Priscilla

Uitstekend

Alles in 1 keer afwerken. Nu paar keer terug moeten komen. Dit is zoeken vanuit mij omdat ik hier iets neer moet zetten :-) dus neem dit niet te hoog op aub.

Een deel van de schuifpui was bij het laden gevallen en kapot. Dit is netjes gemeld en er werd gelijk gezegd dat er een nieuwe was besteld, over deze bestelling is steeds een terugkoppeling naar ons... Een deel van de schuifpui was bij het laden gevallen en kapot. Dit is netjes gemeld en er werd gelijk gezegd dat er een nieuwe was besteld, over deze bestelling is steeds een terugkoppeling naar ons gegeven met de verwachte levertijd enzo.
Netjes, vakkundig en vriendelijk