Offerte
Bereikbaarheid & communicatie
Afwerking
Monteurs; netheid & omgangsvormen
Montage; servicebereidheid & vakkundigheid van onze monteurs
Advies; deskundigheid, omgangsvormen & nakomen afspraken adviseur
Factuur
Nazorg
Parkeergelegenheid
Showroom; algemene indruk van onze showroom

Govert Krul

In mijn woning is een flink raam aan de voorkant, een badkamerraam en een deel van de achterpui vervangen. Geen eenvoudige klussen en het raam aan de voorkant was loodzwaar. Sebastiaan, Aard, Daryl... In mijn woning is een flink raam aan de voorkant, een badkamerraam en een deel van de achterpui vervangen. Geen eenvoudige klussen en het raam aan de voorkant was loodzwaar. Sebastiaan, Aard, Daryl en Lorenzo hebben de klus fantastisch geklaard. Zonder morren, bij elke uitdaging positief en tot in de puntjes afgewerkt. Super strak. En het was nog gezellig om ze over de vloer te hebben ook. Niets dan lof voor deze mannen, echt 100% tevreden. Ik hoop ze in de toekomst terug te zien voor een volgende klus.

Geen, kan niet beter.

De vaklui die de klus geklaard hebben. Echte toppers.

Van harte aanbevolen!

Herman van Dijk

Ondanks het feit dat zij gedurende de klus met serieus meerwerk geconfronteerd werden, hebben Johan, Kevin, Henk, Matthijs en Levi kans gezien hun werk in de oorspronkelijk geplande tijd te... Ondanks het feit dat zij gedurende de klus met serieus meerwerk geconfronteerd werden, hebben Johan, Kevin, Henk, Matthijs en Levi kans gezien hun werk in de oorspronkelijk geplande tijd te realiseren. Zij verrichtten hun werk relaxed maar vooral zeer vakkundig.
De eerste dag werden door Johan, Kevin, Henk en Matthijs alle boeiboorden voor en achter vernieuwd. Dat is al een prestatie op zich.
En op dag twee en drie
hebben Johan, Kevin en Levi de boeiboorden van de aangebouwde uitwendige entree vernieuwd en de boeiboorden en de voorwand van keralit voorzien.
Daarnaast hebben ze het kozijn van de woonkamer vervangen en een elektrisch screen gemonteerd.
Binnen werd een nieuwe vensterbank aangebracht en e.e.a. rond het raam netjes afgewerkt.
Wij zijn heel blij met het resultaat en we zijn dit team dankbaar voor wat zij tot stand gebracht hebben.
Een woning die enorm opgeknapt is. Wij wonen aan een provinciale weg. Een voordeel dat wij niet voorzagen is dat we door de isolatie van het nieuwe raam nu het verkeer haast niet meer horen

Niet van toepassing

Ervaring, vakkennis, goede omgangsvormen.

JLA de Zeeuw

Boven verwachting werk afgeleverd door Dennis en Mark die de laatste dag geholpen zijn Aart en Darrel. Zo mooi afgewerkt en elke dag alles opgeruimd achtergelaten. TOP!!

Heel erg goed afwerken en alles netjes opruimen!

Boven verwachting mooi resultaat

De Ruiter

Sam en Piet hebben goed werk geleverd en heel gezellig in de omgang.

Familie Steevensz

Begin februari zijn in onze woning de kozijnen, glas, buitendeuren en gevelbekleding compleet vervangen. Wij zijn erg tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden en het resultaat. De werkzaamheden... Begin februari zijn in onze woning de kozijnen, glas, buitendeuren en gevelbekleding compleet vervangen. Wij zijn erg tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden en het resultaat. De werkzaamheden zijn deskundig uitgevoerd, de monteurs waren vriendelijk, netjes en deskundig. Dennis en je team (Mark, Marcel, Winston, Piet en Levi) en Merijn (in het voortraject): dank jullie wel!!

Geen.

Deskundigheid, communicatie, klantvriendelijke, deskundige en nette monteurs.

Geen.

Peek

Was goed

Ruijzing-Schouten

Heel goed

Schroeven leveren in de zelfde kleur van de schuifpui horren sluiten niet goed op elkaar blijft richel openstaan

Vakbekwaamheid

Overige opmerkingen

Jamner dat de horren niet zijn bevestigd met schroeven in de zelfde kleur van de schuipui die is namelijk donkergrijs en de schroeven metaalkleur dit vindt ik lelijk staan

van der Graaf

De Veth

Zowel met het voortraject ( het informatieve gesprek) als het eindresultaat zijn we zeer tevreden.

Geen. We zijn zeer tevreden.

Deskundige monteurs die ook nog netjes te werk gaan.

Overige opmerkingen

Erg prettig bedrijf om mee in zee te gaan

Jan Nolet

Fijn bedrijf met goede service en duidelijke communicatie. Mooie producten .

Geen idee

Nette montage, goede communicatie!

Overige opmerkingen

Onze schuifpui werd later geleverd dan gepland. Wel duidelijk gecommuniceerd.