Goede service, persoonlijk contact. Lange leveringstijd.
Opties om sneller te leveren.
Eerlijkheid, persoonlijk contact.
Overige opmerkingen
Niet van toepassing
Opties om sneller te leveren.
Eerlijkheid, persoonlijk contact.
Niet van toepassing
- bij inmeten al kijken of er mogelijk bv een verwarming voor het draai-kiepraam komt te hangen.
- contact tussen loodgieter en klant verbeteren. De loodgieter was niet van plan om een...
Contact vanuit Jordens was wel prettig. Je word op de hoogte gehouden en er word netjes gewerkt.
Netjes en snel gewerkt door de monteurs.
Nvt
Zeer vriendelijk, duidelijk en professioneel
Nvt
Nog iets betere communicatie tussen planning en klant. Monteurs beginnen vroeger dan de afd. Planning , wanneer de monteurs verlaat zijn dit pas na 09.00 uur bij de klant bekend is.
Niet van toepassing.
Meedenken met de klant van de monteurs.
Klantgericht en heel vriendelijk!
Bij complicaties nog beter en duidelijker communiceren
Vakmanschap
Ik wacht nog een naleving ik hoop dat redelijk snel gaat. En gemotiveerd wordt dan ben super tevreden
Betrek de klant welk kozijn zij als eerste geplaatst willen hebben ivm voorbereidingen
Klantgericht, werken netjes, mooie producten
Het heeft uiteindelijk maanden geduurd om de klus bij ons afgerond te krijgen. Regelmatig verkeerde materialen bij of verkeerde afmetingen, monteurs die niet snapte wat hun voorganger had...
Monteurs zijn vriendelijk en voorzover ik kan beoordelen kundig.
We hebben nog een aantal kozijnen te vervangen, maar gezien de ervaringen tot nu toe weet ik nog niet of we Jordens weer uitnodigen.
Slechte ervaring met laatste monteur, te vroeg aanwezig en als mijn vriendin uiteindelijk de deur open doet omdat ze sliep ivm recent bevallen worden er bijdehante opmerking erover gemaakt dat ze...
Goede communicatie kantoor
Net bedrijf
De opgedeelde facturen zijn makkelijker te betalen via IDeal. Nu moet he de facturen opzoeken, alle gegevens invullen etc.
Goed vakwerk