Offerte
Bereikbaarheid & communicatie
Afwerking
Monteurs; netheid & omgangsvormen
Montage; servicebereidheid & vakkundigheid van onze monteurs
Advies; deskundigheid, omgangsvormen & nakomen afspraken adviseur
Factuur
Nazorg
Parkeergelegenheid
Showroom; algemene indruk van onze showroom

van Strien

Goede service, persoonlijk contact. Lange leveringstijd.

Opties om sneller te leveren.

Eerlijkheid, persoonlijk contact.

Niet van toepassing

Evelien

Positief

- bij inmeten al kijken of er mogelijk bv een verwarming voor het draai-kiepraam komt te hangen.
- contact tussen loodgieter en klant verbeteren. De loodgieter was niet van plan om een tijdsafspraak te maken, omdat de opdracht voor hem te klein was…dit heeft wel wat ergernis gegeven.

Contact vanuit Jordens was wel prettig. Je word op de hoogte gehouden en er word netjes gewerkt.

Overige opmerkingen

Netjes en snel gewerkt door de monteurs.

Anoeska gerritse

Zeer prettig. Goede service. Duidelijke communicatie. Komen afspraken na. Vriendelijk en professionele medewerkers

Nvt

Zeer vriendelijk, duidelijk en professioneel

Nvt

P.C.M. Laman

Goed en erg plezierig. Werken zeer secuur en zijn klantvriendelijk.

Nog iets betere communicatie tussen planning en klant. Monteurs beginnen vroeger dan de afd. Planning , wanneer de monteurs verlaat zijn dit pas na 09.00 uur bij de klant bekend is.

Niet van toepassing.

Overige opmerkingen

Meedenken met de klant van de monteurs.

Denise Bazen

Helemaal top!

Klantgericht en heel vriendelijk!

Mariëlle Roeland

Bij complicaties nog beter en duidelijker communiceren

Vakmanschap

Overige opmerkingen

Ik wacht nog een naleving ik hoop dat redelijk snel gaat. En gemotiveerd wordt dan ben super tevreden

Johan M.

Veel aandacht voor de klant bij het adviseren en heel fijn dat we de producten in de showroom konden bekijken. Ondanks de vertraging door grondstofproblemen bleef Jordens ons nauwgezet informeren,... Veel aandacht voor de klant bij het adviseren en heel fijn dat we de producten in de showroom konden bekijken. Ondanks de vertraging door grondstofproblemen bleef Jordens ons nauwgezet informeren, wat als zeer fijn werd ervaren. Bij het installeren werkten de installateurs netjes en schoon.

Betrek de klant welk kozijn zij als eerste geplaatst willen hebben ivm voorbereidingen

Klantgericht, werken netjes, mooie producten

G. Akster

Het begon goed, maar zakte tijdens uitvoering naar slecht

Het heeft uiteindelijk maanden geduurd om de klus bij ons afgerond te krijgen. Regelmatig verkeerde materialen bij of verkeerde afmetingen, monteurs die niet snapte wat hun voorganger had... Het heeft uiteindelijk maanden geduurd om de klus bij ons afgerond te krijgen. Regelmatig verkeerde materialen bij of verkeerde afmetingen, monteurs die niet snapte wat hun voorganger had uitgevoerd. Voor het inplannen van vervolg werk moesten we elke keer weer aan de bel trekken of er nog iets ging gebeuren. Een goeie projectleider of (hoofd)uitvoerder zou hier wel wat aan kunnen verbeteren.

Monteurs zijn vriendelijk en voorzover ik kan beoordelen kundig.

Overige opmerkingen

We hebben nog een aantal kozijnen te vervangen, maar gezien de ervaringen tot nu toe weet ik nog niet of we Jordens weer uitnodigen.

Remko Dorst

Goede ervaring.

Slechte ervaring met laatste monteur, te vroeg aanwezig en als mijn vriendin uiteindelijk de deur open doet omdat ze sliep ivm recent bevallen worden er bijdehante opmerking erover gemaakt dat ze... Slechte ervaring met laatste monteur, te vroeg aanwezig en als mijn vriendin uiteindelijk de deur open doet omdat ze sliep ivm recent bevallen worden er bijdehante opmerking erover gemaakt dat ze eindelijk de deur open doet.

Goede communicatie kantoor

Net bedrijf

Fam. Vos

Vakkundige werknemers en er wordt goed advies gegeven. Wij zijn zeer tevreden met het nieuwe raam en de vensterbanken binnen en buiten.

De opgedeelde facturen zijn makkelijker te betalen via IDeal. Nu moet he de facturen opzoeken, alle gegevens invullen etc.

Goed vakwerk