Offerte
Bereikbaarheid & communicatie
Afwerking
Monteurs; netheid & omgangsvormen
Montage; servicebereidheid & vakkundigheid van onze monteurs
Advies; deskundigheid, omgangsvormen & nakomen afspraken adviseur
Factuur
Nazorg
Parkeergelegenheid
Showroom; algemene indruk van onze showroom

W.de Deugd

Prima vakmensen, vriendelijk en beleefd.

Communicatie tussen personeelsleden kan wel wat beter.

Vakwerk,overal een oplossing voor.Prima!

Lisette

Alles netjes gemonteerd. Wat aanvankelijk 2 dagen zou kosten, heeft uiteindelijk in 5 bezoeken geresulteerd, vanwege leverings- en opmeet problemen. Wel goed contact hierover steeds gehad.

Iets nauwkeuriger zijn met inmeten. Door een fout bij het inmeten (door monteur), was er toch weer een extra dag nodig voor installatie.

Goed contact over de mogelijkheden en meedenken met oplossingen.

R vd Bekerom

Dit is een zeer vakkundig bedrijf.
Jordens heeft bij ons 2 mooi strak afgewerkte dakkapellen geplaatst.
Dit is een zeer vakkundig bedrijf.
Jordens heeft bij ons 2 mooi strak afgewerkte dakkapellen geplaatst.
Er werd als een geoliede machine met elkaar gewerkt waardoor het allemaal erg vlug en soepel verliep.
Vanaf het begin werd er goed geluisterd naar onze wens en dit is uiteindelijk ook helemaal gerealiseerd.
Zeer goede kwaliteit, zeer goede service en altijd klantgericht. Een aanrader!

Goede kwaliteit en verstand van zaken.

Ben Bothof

Heel prettig, we zijn goed geholpen en goed voorgelicht m.b.t. het produkt

Duidelijk verhaal m.b.t de verkoop produkt.

Overige opmerkingen

Alles volgens de afspraken, netjes op tijd alles netjes opgeruimd en vriendelijke mensen die het kozijn hebben geplaatst.

Nancy en Jan vd Luitgaarden

Heel goed ervaring. Zoals onder ook gezegd.....vriendelijk. klantgerichtheid. en vakkundig

Eigenlijk geen .

Klantgerichtheid. Vakmanschap. Vriendelijk.

Zie eerdere vermelding

Petra Ipskamp

Wij hebben een prettig gesprek gehad met Tom Struijk en adhv dit gesprek akkoord gegeven op de offerte. Nadat wij een aanbetaling hadden gedaan, hoorden we vervolgens niets meer. Vlak voor de... Wij hebben een prettig gesprek gehad met Tom Struijk en adhv dit gesprek akkoord gegeven op de offerte. Nadat wij een aanbetaling hadden gedaan, hoorden we vervolgens niets meer. Vlak voor de periode waarin de pui geplaatst zou worden, kregen wij een mailtje met wat foto's, omdat de door ons bestelde houtnerf niet meer leverbaar was en of wij akkoord gingen met de optie van een andere structuur en of wij aan de hand van de mee gestuurde foto's akkoord wilden geven.
Dit vonden wij erg vreemd en zijn in de showroom langs geweest om te zien hoe deze pui eruit zag. na een verhelderend gesprek met Tom hebben wij hier mee in gestemd.
Daarna kwamen wij er bij toeval achter dat de afgesproken plaatsingsdatum niet door kon gaan ivm gebrek aan matriaal.
Uiteindelijk werd de plaatsingsdatum met ongeveer drie weken uitgesteld.

De communicatie kan een stuk beter in het voor traject, ook wanneer duidelijk is dat de geplande datum niet gehaald kan worden, wacht dan niet tot een paar dagen daarvoor met afzeggen. Ook wij... De communicatie kan een stuk beter in het voor traject, ook wanneer duidelijk is dat de geplande datum niet gehaald kan worden, wacht dan niet tot een paar dagen daarvoor met afzeggen. Ook wij hebben werk waar we vrij moeten nemen.

De ontstane problemen werden uiteindelijk prima opgelost. Vooral jullie werknemer Roel, heeft de schade aan ons plafond perfect hersteld!

Overige opmerkingen

Misschien is het een idee om bij werkzaamheden die nog nooit door een werknemer van u zijn uitgevoerd (het plaatsen van een bint in dit geval) iemand mee te sturen die verstand van zaken heeft. Dit... Misschien is het een idee om bij werkzaamheden die nog nooit door een werknemer van u zijn uitgevoerd (het plaatsen van een bint in dit geval) iemand mee te sturen die verstand van zaken heeft. Dit wekt naar de klant toe iets meer vertrouwen!

Wil Goos

We hebben drie opdrachten uitgezet in de afgelopen 6 jaar. Materialen prima, de laatste keer zijn er veel afspraken gemaakt moeten worden omdat bijvoorbeeld materialen ontbraken (wat niet lag aan... We hebben drie opdrachten uitgezet in de afgelopen 6 jaar. Materialen prima, de laatste keer zijn er veel afspraken gemaakt moeten worden omdat bijvoorbeeld materialen ontbraken (wat niet lag aan het grondstoffenprobleem) of omdat dingen niet waren gemeten (wat niet altijd lag aan de monteurs die langs kwamen.

goed inmeten en de juiste materialen mee nemen zodat er minder vervolgafspraken nodig zijn.

degelijkheid materialen, vakkundigheid personeel bij het feitelijk uitvoeren van de montagewerkzaamheden.

Patrick de Ruijter

Beetje prijzig. Maar dat is miscchien de markt. Bestel het glas op tijd zodat je niet terug hoeft te komen. Soms worden er wel dingen vergeten qua afwerking. Maar bij de laatste klus was alles 100%... Beetje prijzig. Maar dat is miscchien de markt. Bestel het glas op tijd zodat je niet terug hoeft te komen. Soms worden er wel dingen vergeten qua afwerking. Maar bij de laatste klus was alles 100% goed.

Op tijd leveren. Je betaald in fases, dat is ook wel fijn. En ze weten wie je bent als je al klant bent, dus ze weten wat voor wensen je hebt al voordat je ze gebeld hebt.

Overige opmerkingen

We hadden er ook eigenlijk meer bij willen doen maar dat was gewoon te prijzig dus hebben we dat maar achterwege gelaten. Veder heeft Jordens hier alles gedaan, over een periode van 10 jaar... We hadden er ook eigenlijk meer bij willen doen maar dat was gewoon te prijzig dus hebben we dat maar achterwege gelaten. Veder heeft Jordens hier alles gedaan, over een periode van 10 jaar verspreid (ramen,deuren,dakkapellen) en is er nog nooit een ander bedrijf geweest. Ik blijft toch terugkomen omdat het goed is ondanks de prijs.

F. Visser

Ondanks de verkeerde planningsafspraak en verkeerd factuur bedrag zijn wij zeer tevreden over het personeel die de schuifpui hebben geplaatst, de schuifpui zelf en de snelle correctie van de... Ondanks de verkeerde planningsafspraak en verkeerd factuur bedrag zijn wij zeer tevreden over het personeel die de schuifpui hebben geplaatst, de schuifpui zelf en de snelle correctie van de facturatie.

Nvt

Plaatsing en het geleverd product

Nvt

Olga Witteveen

In het verleden goede ervaring dus ook nu weer bij Jordens gekocht

Overige opmerkingen

Er is twee keer een foutje in communicatie geweest maar dat is later prima opgelost en dat waardeer ik dan ook.