Offerte
Bereikbaarheid & communicatie
Afwerking
Monteurs; netheid & omgangsvormen
Montage; servicebereidheid & vakkundigheid van onze monteurs
Advies; deskundigheid, omgangsvormen & nakomen afspraken adviseur
Factuur
Nazorg
Parkeergelegenheid
Showroom; algemene indruk van onze showroom

Duimelaar

Perfecte communicatie, perfecte plaatsing

Alles

Hans de Grauw

Goede communicatie, Voorlichting klopt met werkelijkheid en goede, vriendelijke monteur

Dit service niveau houden, dat geeft kracht.

Communicatie zowel per mail als per telefoon.

Petra Ipskamp

Ondanks wat tegenslag was onze ervaring prima

De communicatie betreffende de verandering en levering van de pui liet te wensen over. De bestelde houtstructuur bleek niet meer leverbaar en dmv een e-mail werden ons wat foto's toegezonden en daar... De communicatie betreffende de verandering en levering van de pui liet te wensen over. De bestelde houtstructuur bleek niet meer leverbaar en dmv een e-mail werden ons wat foto's toegezonden en daar moesten we akkoord op geven. Wij zijn toen langs geweest in de showroom om het andere aanbod te bekijken wat eigenlijk direct vanuit Jordens gedaan had moeten worden. Ook kwamen wij er toevallig zelf achter dat de geplande plaatsingsdatum niet kon doorgaan ivm leveringsproblemen en dit was kort voor de geplande datum. Dit is qua planning ivm werk niet handig.
De monteurs die de pui bij ons kwamen plaatsen gaven aan dat zij nog nooit eerder een bint hadden geplaatst bij de plaatsing van een pui en dat gaf toch een beetje vreemd gevoel bij ons! Uiteindelijk is alles prima in orde gekomen, maar misschien kan er een ervaren monteur meekomen bij dit soort gelegenheden

Ondanks dat er een paar dingen niet helemaal goed waren afgewerkt en er schade was ontstaan aan ons plafond, is alles na een aantal weken helemaal naar onze wens opgelost.
Hierbij de...
Hierbij de complimenten aan Roel, die een knap stukje vakmanschap heeft laten zien bij de reparatie van ons plafond!

zie bovenstaande punten

Vera van Vliet-van Gulik, Scholekster 20, 3263 AK Oud Beijerland

Heel goed. Het zijn vaklui. We hadden een hele fijn ploeg die de dakkapel kwamen plaatsen. Dank nog daarvoor.

Niks mis mee. Jammer dat de horenleverancier niet altijd de juiste horen levert.

Vriendelijk en toegankelijk

R Samoedj

We zijn goed ontvangen in de winkel. Er was een vriendelijke verkoper en heeft ons gied geholpen. Het was fantastisch om te zien hoe de monteurs hun werk deden. Ze waren echt goed op elkaar... We zijn goed ontvangen in de winkel. Er was een vriendelijke verkoper en heeft ons gied geholpen. Het was fantastisch om te zien hoe de monteurs hun werk deden. Ze waren echt goed op elkaar ingespeeld en daardoor liep het vlekkeloos . Ze ruimde ook nog alles netjes op. Zeker zeer aan te raden.

Vakkundig, snelheid en netjes

van Druten

Mooi familiebedrijf zeer kundig en vakmanschap

Meer kennis van zaken bij verkoop, loop eens een paar dagen mee met de monteurs dan weet je zeker waar je over praat.

Zeer prettig in omgang, mooi bedrijf wat zeer klantgericht is..

Ronald Blonk

Top

Nvt

Kundig en goede communicatie

Sprott

levertijd ;)

prijsafspraak, kwaliteit product

Jerrol de kort

Zij zijn zeer gespecialiseerd in wat ze doen.leveren mooi werk af. Vriendelijke mensen werken der.
Ik ken niet meer zeggen dan geweldig werk afgeleverd en in 2.5 dag alles klaar dakkapel van 2.5 meter hoog en netjes met schuifdeuren.
Ik raad jordens echt aan iedereen aan.

Vriendelijke groet jerrol de kort

Nu is er een ellende kwa materiaal.
Maar 1 min punt is ik stond klaar 1 maand eerder maar kwamen 1 maand later was uitgesteld.maar voor der rest alles top.
Konden jullie ook niks aan...
Nu is er een ellende kwa materiaal.
Konden jullie ook niks aan doen.
Ik vond het wel jammer alles had ik zo gepland hahaha

Heel vakkundig werk afgeleverd meer dan top

Overige opmerkingen

Goeie jongens die bij me waren.

Petra Verheij

Prima ervaring met de plaatsing van de dakkapel

Er is tot 2 x toe een foutieve hoor geleverd.
Er is tot 2 x toe een foutieve hoor geleverd.
Tijdsafspraken zijn niet juist. Vandaag 12-10 zou de monteur na 13.00 uur komen, hij stond om 9.30 voor de deur. Hij was zo ingepland. Er was niemand thuis.
Ik ga de hoor straks passen en hoop dat hij nu wel goed is.
Ook moet het raam nog gesteld worden. De hendel gaat niet helemaal naar beneden.

Vriendelijk personeel

Geen opmerkingen