Rob Pater

Het was zeker leuk voor de kids, deze locatie is nou niet echt goed onderhouden.

Lampen die werken, de wc hangt echt een sterke urine lucht. Personeel laat tafel die al lang geleden zijn verlaten nog steeds vol staan met rommel.

Laura

De trampoveren zijn oud en roestig. De uitleg over de regels en doorstroming ontbrak. De WCs waren erg vies en er was bij eentje geen toiletpapier. De muziek stond erg hard; je kon elkaar bijna niet... De trampoveren zijn oud en roestig. De uitleg over de regels en doorstroming ontbrak. De WCs waren erg vies en er was bij eentje geen toiletpapier. De muziek stond erg hard; je kon elkaar bijna niet verstaan.

Beste Laura,
Beste Laura,
Bedankt voor uw review! Wij controleren elke dag onze trampolines en de bijbehorende veren. Mochten deze oud en roestig zijn dan vervangen wij deze uiteraard. Wij vinden het jammer om te horen dat jullie niet de ervaring hebben gehad die wij graag zouden willen bieden. We doen uiteraard ons best om er voor iedereen een leuke ervaring van te maken!

Tim

Aftandse locatie, in dito hal. Personeel wel heel vriendelijk, lijkt totaal niet op de locatie in Ede

Beste Tim,
Beste Tim,
Bedankt voor uw review! Wij zijn inderdaad een van de eerst geopende locaties in Nederland, vandaar dat er bij ons wat minder attracties in het park zijn dan bijvoorbeeld in Ede, deze is redelijk recent geopend. Wij doen ons best om er voor iedereen een leuke ervaring van te maken. We hopen jullie nog eens te mogen verwelkomen!

Suzanne

De kinderen vinden het geweldig, leuke sfeer, leuke muziek, redelijk aardig personeel

Beste Suzanne,
Bedankt voor uw review en wat leuk om te horen dat iedereen het naar zijn/haar zin heeft gehad!

Lisette Dijksterhuis

De kinderen hebben een prachtig mooi feest gehad. We zijn ontzettend hartelijk ontvangen en geholpen door zeer vriendelijk personeel. De prijzen van het eten en drinken vond ik wel behoorlijk duur.... De kinderen hebben een prachtig mooi feest gehad. We zijn ontzettend hartelijk ontvangen en geholpen door zeer vriendelijk personeel. De prijzen van het eten en drinken vond ik wel behoorlijk duur. En we kregen een voucher mee die nog 2 dagen geldig was, daar hadden we niet veel aan helaas.