Sonny Cairo

Leuk voor kinderen. begeleider in de baan mogen wat beter opletten , er was ruzie wat zij niet mee kregen.

Bibi

Het was veelste te druk, geen zitplaatsen, volle prullenbakken, en lange rij bij het drinken/eten!! Kids moesten overal lang wachten tot ze aan de beurt waren om te springen

Beste Bibi,
Allereerst bedankt voor de kritische beoordeling.
Beste Bibi,
Allereerst bedankt voor de kritische beoordeling.
Helaas was het op de dag van uw bezoek inderdaad druk tijdens de piekuren. Op 9 van de 10 momenten hebben we voldoende zitplaatsen. Voor de piekuren hebben we daarom ook op de beneden verdieping zitplaatsen gecreëerd. U kunt dan op het tv scherm toch de kinderen zien springen zodat u toch iets mee krijgt. De volle prullenbakken zouden niet moeten gebeuren dus zal ik meenemen als aandachtspunt. We hopen u ondanks de drukte toch nog eens te mogen verwelkomen in ons park.

Helma van Uden

Er is genoeg ruimte voor een groot aantal kinderen om zich te vermaken.

Beste Helma,
Bedankt voor de mooie beoordeling. We hopen jullie snel weer eens terug te zien!

Vincent

Omdat m’n kleinkinders, Lux & Vik zich vermaken !

Beste Vincent,
Wat leuk om te horen Lux en Vik zich vermaken bij ons. We hopen jullie snel weer eens terug te zien bij ons!

Van Bommel

Mooie plek die gereserveerd was voor het kinderfeestje. Jammer dat je als ouders in dat “hok” totaal geen zicht hebt.

Friet was erg zout.
Verder prima geweest.

Beste van Bommel,
Beste van Bommel,
Bedankt voor uw beoordeling. Gezien de drukte die dag is het feestje inderdaad in de Party Room geplaatst. Normaliter zit hier ook een losse tafel bij zodat het voor de ouders niet voelt als een ''hok'' en alsnog alles kunnen zien in de zaal. We hopen dat ondanks dit alles verder wel naar wens is geweest.
We hopen jullie snel weer eens te mogen ontvangen.

arno

Super leuk voor de kinderen en de bediening is ook super behulpzaam!

Beste Arno,
Bedankt voor de mooie beoordeling en compliment. We hopen jullie snel weer eens terug te zien bij ons!

Nvt

Druk geen zit plaats voor begelieder. Heel.veel lawaai en echo.geluiden. niet bereikbaar met rolstoel omdat ze geld willen besparen op verkeerde dingen

Beste Nvt,
Wij betreuren het ten zeerste dat u ons park met een dergelijk matige score beoordeeld.
Beste Nvt,
Heel vervelend om te lezen dat u vanwege de drukte geen zitplaats heeft kunnen vinden. De eerlijkheid gebied te zeggen dat het de afgelopen twee dagen ontzettend druk is geweest tijdens de piekuren waardoor het voor kan komen dat de tafeltjes die uitkijken op het springgedeelte allemaal bezet zijn. Om onze gasten een alternatief te bieden hebben wij beneden zitplaatsen gecreëerd met een tv-scherm waarop u de kinderen kunt zien springen. Deze plaatsen zijn wel bereikbaar voor rolstoelgebruikers.

Ilja

Leuk voor de kinderen. Minder leuk voor de begeleiders.

Beste Ilja,
Hartelijk dank voor de beoordeling en review en fijn om te lezen dat de kinderen het fijn hebben gehad.

Kirsten

Goed georganiseerd park, fijne horeca, kids hebben voldoende afwisseling

Beste Kirsten,
Hartelijk dan voor de review, wij stellen je feedback op prijs.