PS

Prima ondersteuning.

Apeldoorn

Helder advies!

Peter Loonstra

Professioneel, open en duidelijk, daadkrachtig en mensgericht.

Zuid Holland

8.5

Margrietha

Vakkundig en empathisch

Groningen

Uw beoordeling

Iris heeft mij heel goed geholpen met mijn zaak! Vanaf het eerste contact tot het eind, heeft zij mij zeer deskundig bijgestaan. Waar normaliter op het moment veel chaos kan ontstaan, houdt zij... Iris heeft mij heel goed geholpen met mijn zaak! Vanaf het eerste contact tot het eind, heeft zij mij zeer deskundig bijgestaan. Waar normaliter op het moment veel chaos kan ontstaan, houdt zij alles helder en gestructureerd, daarbij is zij empathisch en zeer professioneel! Iris, dankjewel voor je hulp!

Jo-Ann

Uitmuntend!

Noord-Holland

Uw beoordeling

Beste Iris, wat ben ik blij dat u mij belde (omdat ik eigenlijk was vergeten wie ik om hulp had gevraagd). U luisterde heel goed naar mijn vraaghulp, is misschien ook wel uw werk, maar u gaf mij... Beste Iris, wat ben ik blij dat u mij belde (omdat ik eigenlijk was vergeten wie ik om hulp had gevraagd). U luisterde heel goed naar mijn vraaghulp, is misschien ook wel uw werk, maar u gaf mij meteen het gevoel dat ik in mijn recht stond. Door u voelde ik me gehoord, gezien en bijgestaan. Wat ik heel fijn vond is dat u mij tijdens het hele proces eerlijk en oprecht op de hoogte heeft gehouden. Ook vind ik u eerlijk vwb de prijs, offerte en de afloop hoe het erna is afgehandeld. Bellen en mailen, eigenlijk vind ik dat u veel meer heeft gedaan dan ik had verwacht. Heldere en duidelijke communicatie en ik werd ook echt kalm van Iris. Ik hoefde niet veel te vertellen en voelde me daarom ook heel goed begrepen en bijgestaan. Voor de prijs vind ik het de moeite waard om hulp in te schakelen via het juridisch centrum. De zaak heb ik dankzij Iris gewonnen en ging echt heel snel. Binnen 1 week was alles geregeld en de tegenpartij kon ineens nu wel snel reageren;). Ik raad het juridisch-centrum daarom ook echt aan. Mocht ik ooit (wat ik niet hoop) weer in zo'n situatie terecht komen of ik ken iemand die hulp nodig heeft zal ik zeker Iris aanraden!!

Bram

Fijne en snelle ondersteuning

Woonplaats/Provincie

Capelle aan den ijssel, zuid-holland

Hey Iris,

Hey Iris,

Graag wil ik je bedanken voor de aangeboden ondersteuning. Mijn case werd snel opgepakt door jullie en er werd goede hulp geboden bij een proces waar ik niet bekend mee was. Ik maakte me veel zorgen en die verdwenen volledig door het contact met jou.

Bedankt!

Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht

Goede communicatie uitstekend geholpen

Eibergen/Gelderland

Heel geduldig en vriendelijk

Chiel

Bijzonder goed geholpen met aandacht voor persoonlijke situatie.

Apeldoorn

Uw beoordeling

Nadat ik was geïnformeerd over mijn ontslag heb ik direct juridische hulp gezocht. Naast een aanvraag bij Juridisch Centrum te hebben ingediend ook een bij een ander bedrijf. Lange wachttijd aan de... Nadat ik was geïnformeerd over mijn ontslag heb ik direct juridische hulp gezocht. Naast een aanvraag bij Juridisch Centrum te hebben ingediend ook een bij een ander bedrijf. Lange wachttijd aan de telefoon, keuzemenu van hier tot Tokio en weinig informatie. Bij Juridisch Centrum werd er gelijk opgenomen informatie opgenomen en binnen een kwartier werd ik terug gebeld door een adviseur en kon mij gedetailleerde informatie geven. In de periode na het eerste contact was de communicatie helder en snel. Binnen een korte tijd kon er een tegenvoorstel gedaan worden. Al en al was het een prettige samenwerking. Het is de eerste keer dat ik in deze situatie terecht ben gekomen en dan is het fijn dat je de juiste begeleiding krijgt.

W. de Wildt

In april '24 heb ik contact gezocht met het Juridisch Centrum waar men mij vakkundig , vlot en duidelijk in de communicatie hebben bijgestaan.

Gorinchem

Uw beoordeling

In april '24 zakte voor mijn gevoel de grond onder de voeten weg, daar ik de dacht eerder DE baan te hebben gevonden!
Echter bleek dit niet van al te lange duur daar wat ik dacht wat duidelijk...
Echter bleek dit niet van al te lange duur daar wat ik dacht wat duidelijk was besproken en mondeling was afgesproken, helemaal niets van overeind bleef. Hoe kan je een kat in de zak kopen.
Daar ik wel wist waar het naar toe ging, heb ik tijdig het internet uitgeplozen voor informatie.
Een aantal bedrijven had ik aangeschreven. En het Juridisch Centrum reageerde als snelste. Dat moest ik hebben.
Het contact met Dhr. R. Smits was zeer goed te noemen.
In mijn functies vond ik het altijd belangrijk: Doen wat je beloofd en geef de klant meer dan wat hij verwacht.
Hij legde alles goed, duidelijk en zakelijk uit. En zorgde met zijn vakkundigheid ervoor dat mijn zorgen op een lager pitje kwamen te staan. Want dit gebeuren had ik nimmer eerder meegemaakt noch verwacht.
Men doet wat beloofd. Het telefonisch contact wordt met mail bevestigd. Men belt terug op de datum wat is beloofd. Hier hecht ik waarde aan.
Dit lijkt vanzelfsprekend. Echter in praktijk wil dat nog eens anders lopen.

Marleen van Gerven

Professioneel, kundig en empatisch

Utrecht

Uw beoordeling

Heel erg goed voorgelicht over mogelijkheden in een zeer specifieke en onzekere arbeidssituatie. Iris de Bruijn is kundig, eerlijk en heel betrouwbaar. Afspraken en adviezen worden helder en... Heel erg goed voorgelicht over mogelijkheden in een zeer specifieke en onzekere arbeidssituatie. Iris de Bruijn is kundig, eerlijk en heel betrouwbaar. Afspraken en adviezen worden helder en duidelijk gecommuniceerd. Kosten worden écht pas in kaart gebracht mocht het tot een conflict komen. Veel waardering voor Iris en dit bedrijf.

A.R.Lutter / Weiss Technik Nederland

Deskundig en professioneel ondersteund

Hooglanderveen / Utrecht

Uw beoordeling

Afspraak en terugbellen altijd op de zelfde dag.