Jordy vermeulen

Ik ben heel goed geholpen

Hagestein

Uw beoordeling

Roelant heeft my bijgestaan in myn ontslag kwestie, hij belde mij beteen op als hij iets wist.
Hij vertelde mij alles wat ik het beste kon doen kwa opties.

Ik ben zeer tevreden...
Hij vertelde mij alles wat ik het beste kon doen kwa opties.

Ik ben zeer tevreden geholpen

W.L.

Snelle reactie, en binnen 24 uur naar tevredenheid geholpen met de onafhankelijke VSO-check waar ik naar op zoek was.

Rotterdam

Uw beoordeling

Het was makkelijk om contact te krijgen, en vervolgens lukte het om met korte lijntjes en binnen 24 uur de concept-VSO van mijn werkgever onafhankelijk te checken. Precies wat ik nodig had!

Niet van toepassing

In korte tijd heb ik goede uitleg en begeleiding gekregen van Ronald zodat alles goed afgerond kon worden. Zeer tevreden over zijn handelen.

Amstelveen

Zeer tevreden

Jannette Loch

Heel erg goed begeleid

Putten/Gelderland

Uw beoordeling

Ik was blij met de hulp van het juridisch centrum, Dhr. Smits was heel vakkundig en reageerde snel op mail e.d.

Petra Greuter

Goede doeltreffende hulp

Wijdenes/Noord-Holland

super

anoniem

Het is erg prettig dat deze juristen voor jou onderhandelen en contact onderhouden in een vlotte dienstverlening.

Utrecht

Uw beoordeling

Al vrij snel toen ik de ontslagaanzegging binnen had, ben ik gaan zoeken naar een goede juridische vertegenwoordiging. Ik vermoedde dat werkgever niet met mij zou gaan onderhandelen en dat het ook... Al vrij snel toen ik de ontslagaanzegging binnen had, ben ik gaan zoeken naar een goede juridische vertegenwoordiging. Ik vermoedde dat werkgever niet met mij zou gaan onderhandelen en dat het ook lang zou duren. Die verwachting kwam uit, want zelfs de aan mij gekoppelde jurist had er qua tijd een kluif aan. Het is erg fijn dat het Juridisch Centrum tussen de twee partijen in staat en het contact en denkwerk voor jou als opdrachtgever verzorgt. Er werd snel geschakeld en ook gebeld, zodat de jurist niet helemaal anoniem is voor je. Wat ook een grote pluspunt is, is dat het JC een eenmalige vergoeding van je vraagt in plaats van dat alle gewerkte uren bij je gedeclareerd worden. Met mijn gedachte vooraf over een lang traject, was het Juridisch Centrum zeker een gouden greep.

M vd Deure

Heel blij met het advies en denkt op alle fronten met je mee

Enkhuizen

Uw beoordeling

Professionele, snelle en zorgvuldig hulp

Zuid Holland

Uw beoordeling

Fijne communicatie, verwachtingsmanagement en persoonlijk.

Johan van eerden

Uitermate goed en snel geholpen door Roelant uitleg was duidelijk dankzij zijn inzet was mijn achterstallige inkomen geheel opgelost

Grijpskerk / GRONINGEN

Uw beoordeling

In deze onzekere periode waar ik zelf in twijfelde of ik in mijn recht stond is dankzij Roelant zijn uitleg en inzet geheel opgelost met mijn ex werkgever, ik ben daar zeer dankbaar voor top gedaan

Marco

Prima adviezen en snelle communicatie.

zuid holland

Uw beoordeling

Prima bijgestaan door de heer Smits tijdens totstandkoming van een VSO. Alle communicatie en onderhandeling met de werkgever worden in goed overleg op een professionele manier overgenomen.