Helder en efficiënt. Hierdoor behield ik overzicht en kreeg ik meer inzicht in mijn eigen situatie. Top!
Woonplaats/Provincie
Apeldoorn
Uw beoordeling
Zeer goed
Apeldoorn
Zeer goed
Leeuwarden
Tijdens mijn traject ben ik goed en duidelijk geadviseerd in wat de beste stappen zouden zijn. Er waren korte lijntjes en we hadden veel contact. Dit zorgde voor een fijne samenwerking.
Rotterdam, Zuid-Holland
Er was zeer veel gaande bij mij op de zaak, en veel achtergrondinformatie kon ik in eerste instantie niet allemaal aanleveren of vertellen, er was daar ook geen tijd voor bij de advocaat om dat hele...
Enschede
De juiste hulp gekregen, scheelt een hoop stress. Er werd goed naar mij geluisterd en er was een fijne vorm van communicatie.
Krommenie/ Noord Holland
Ik ben erg tevreden over hoe mijn zaak behandeld is. Korte lijnen, snel schakelen en duidelijke communicatie waarin ik goed bijgestaan ben en ook gesteund voelde.
Heel/ Limburg
Roelant heeft mij goed geholpen bij mijn ontslag tijdens mijn ziekte.
Hij toonde initiatief om contact te houden met mijn voormalig werkgever en regelde de zaak met de gewenste uitkomst.
Friesland/Drachten
Vanaf de start een bijzonder goed gevoel bij Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht, met name Ronald Smits en Roelant van der Sanden.
-uitermate professioneel en snelle...
Vaassen
Denk met de klant mee ! Helpen heel erg goed
Noord-Brabant
Zeer adequaat geholpen, mijn zorgen kunnen delen en goed opgepakt door Roelant, snelle afwikkeling zonder poespas
Helmond/Noord-Brabant
Door Corona slechts telefonisch contact gehad, maar duidelijke en heldere manier van communiceren