John Mulders

Helder en realistisch advies

Almere Flevoland

Uw beoordeling

Bedankt Joris voor je helder, duidelijk en realistisch advies. Helaas ben ik door de situatie in het land mijn baan kwijtgeraakt echter door jouw handelen waarbij je richting de tegenpartij de vaart... Bedankt Joris voor je helder, duidelijk en realistisch advies. Helaas ben ik door de situatie in het land mijn baan kwijtgeraakt echter door jouw handelen waarbij je richting de tegenpartij de vaart er altijd in hield kan ik het nu achter mij laten en richten op de nieuwe toekomst. Nogmaals dank voor je inzet en professionaliteit.

Lesley Lageweg

Goede gerichte service, en duidelijke communicatie.

Klaaswaal

Uw beoordeling

Ik ben hartelijk ontvangen bij jullie. Door heel het proces ben ik goed geholpen door Joris en zijn collega's. Ze houden daad bij woord, en doen exact wat je van ze zou verwachten.

ES

Goede begeleiding, deskundig advies bij een nog niet zo gemakkelijk traject.

Utrecht

Zeer deskundig geholpen.

TW Andersen

Juridisch Centrum weet precies wat ze voor je kunnen doen, ze geven duidelijk antwoord op wat het je gaat kosten.

Weesp

Uw beoordeling

Duidelijk en direct zakelijk, zonder dat ik het gevoel had dat ze niet naar mijn probleem en frustratie luisterde.

Harry uit Genemuiden

Direct contact zoeken met “Juridisch Centrum”

Genemuiden / Overijssel

Uw beoordeling

Wij werden bij het juridisch centrum bijgestaan door Joris van Vliet. Onlangs ontslag gekregen, bijstand gevraagd aan een “vakbond” en het “juridisch centrum voor ontslag en arbeidsrecht“.
Wij werden bij het juridisch centrum bijgestaan door Joris van Vliet.
Top, hij gaf snel, goed duidelijk advies en onderhandelde tot een hoge ontslag vergoeding.
Geen dure advocaat nodig of een standaard advies van een “ vakbond”, snel en duidelijke taal.

Jan Dirk Brobbel

Prettige, no nonsense hulp

Geldermalsen/Gelderland

Uw beoordeling

Nadat het arbeidsconflict waarin ik zat snel verzuurde, heb ik contact gezocht met het Juridisch Centrum. Vanaf het eerste moment kreeg ik het gevoel dat ik serieus werd genomen.
In de voor...
In de voor mij spannende tijd hebben zowel Ronald Smits als Roelant van der Sanden mij professioneel bijgestaan.
Door de prettige, duidelijke en heldere communicatie ontstond er voor mij rust in deze nare situatie.
Beiden hebben mij heel goed geholpen, waardoor de kwestie binnen een maand zeer naar tevredenheid is opgelost.
Mocht iemand in mijn omgeving in eenzelfde situatie terechtkomen dan zou ik het Juridisch Centrum warm aanbevelen.

D.H.S

Goed bedrijf. Eerlijke mensen.

Annen. Drenthe

Uw beoordeling

Ik ben heel tevreden over het verloop en het resultaat.
Zelf had ik niet kunnen bereiken wat ik nu wel bereikt heb.

Patricia

Deskundig en zeer naar tevredenheid geholpen

Noord holland

Uw beoordeling

Ben erg tevreden met het resultaat. Ronald heeft mij enorm geholpen met deskundig en adequaat advies. Neemt alle gesprekken over en ontzorgt je in een periode waar je zelf nog even moet bijkomen van... Ben erg tevreden met het resultaat. Ronald heeft mij enorm geholpen met deskundig en adequaat advies. Neemt alle gesprekken over en ontzorgt je in een periode waar je zelf nog even moet bijkomen van de initiële schrik van ontslag.

christina

Uitstekend geholpen

Zwolle

Ik ben erg tevreden

Aad

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van het Juridisch Centrum en het behaalde resultaat.

Zuid Holland

Uw beoordeling

Ik ben heel tevreden over de dienstverlening door Ronald Smits van van het Juridisch Centrum. Vooraf in het gratis advies werd een duidelijk en realistisch advies gegeven omtrent mijn situatie en de... Ik ben heel tevreden over de dienstverlening door Ronald Smits van van het Juridisch Centrum. Vooraf in het gratis advies werd een duidelijk en realistisch advies gegeven omtrent mijn situatie en de mogelijke stappen die gevolgd konden worden. In het vervolg traject is dit ook allemaal waargemaakt. Wat ik zeer waardeerde waren de duidelijke en (alleen) relevante communicatie, dat alle afspraken worden nagekomen en met name het gevoel dat ik 100% werd gesteund in mijn geschil met mijn werkgever. Uiteindelijk is er ook een resultaat gehaald waar ik zeer tevreden mee ben. De diensten van Ronald Smits werd mij aanbevolen door een relatie, ik kan deze aanbeveling zeker doorgeven.