P.K.

Tevreden

Urk

Uw beoordeling

Vanwege de slechte communicatie vanuit de werkgever de hulp ingeschakeld van het juridisch centrum. Door het eindeloze traject was hier geen hoop in zicht. Gelukkig met de hulp van jurist Roelant... Vanwege de slechte communicatie vanuit de werkgever de hulp ingeschakeld van het juridisch centrum. Door het eindeloze traject was hier geen hoop in zicht. Gelukkig met de hulp van jurist Roelant zijn we toch tot een goede einde gekomen.

Cora Kruijssen

Professioneel maatwerk

Utrecht

Uw beoordeling

Ik ben erg tevreden met de manier waarop Joris mijn wetgever heeft benaderd en de onderhandelingen heeft gevoerd. Dit had een goed eind resultaat voor mij met behoud van goede verhoudingen tussen... Ik ben erg tevreden met de manier waarop Joris mijn wetgever heeft benaderd en de onderhandelingen heeft gevoerd. Dit had een goed eind resultaat voor mij met behoud van goede verhoudingen tussen mij en mijn werk gever.

Behulpzaam en professioneel .

Den Haag

Uw beoordeling

Ben zeer goed geholpen door Roelant . Hij heeft er voor kunnen zorgen dat er een goede deal uitgesleept kon worden. Zeer tevreden.

Jack Voortman

Geweldige begeleiding in woord en daad

Leidschendam-Voorburg

Uw beoordeling

V.a. de eerste kennismaking t/m het behalen van de doelstelling geweldige begeleiding. Geen lacunes of onduidelijkheden. Actuele en punctuele wijze van onderlinge communicatie. Fantastische... V.a. de eerste kennismaking t/m het behalen van de doelstelling geweldige begeleiding. Geen lacunes of onduidelijkheden. Actuele en punctuele wijze van onderlinge communicatie. Fantastische expertise in verwachtingsmanagement als het gaat om bandbreedte en diepte van onderhandelingsruimte.

Rosita

Goed geregeld!

Apeldoorn

Uw beoordeling

Soms is inschakelen van een jurist noodzakelijk. Juridisch Centrum heeft dit prima voor ons geregeld.

Monique

Joris van Vliet heeft mij goed bijgestaan met de onderhandelingen en vaststellingsovereenkomst. Ook heeft hij mij begeleid tijdens het gesprek met de mediator wat ik erg prettig vond. Al met al ben... Joris van Vliet heeft mij goed bijgestaan met de onderhandelingen en vaststellingsovereenkomst. Ook heeft hij mij begeleid tijdens het gesprek met de mediator wat ik erg prettig vond. Al met al ben ik zeer tevreden en zou ik het zelfs ook andere aanbevelen.

Uw beoordeling

De communicatie was duidelijk en helder.

Tom beems

Proffesioneel geholpen en tevreden met het resultaat

Uw beoordeling

Er werd meteen actie ondernomen en het was goed duidelijk wat mijn voordelen en nadelen waren. Communictatie verliep erg goed en duidelijk, zowel per email als per telefoon. De zaak was snel... Er werd meteen actie ondernomen en het was goed duidelijk wat mijn voordelen en nadelen waren. Communictatie verliep erg goed en duidelijk, zowel per email als per telefoon. De zaak was snel afgehandeld en daar ben ik zeer tevreden over.

Hasselbach

Ik ben zeer tevreden over het Juridisch Centrum.

Arnhem

Uw beoordeling

Het Juridisch Centrum heeft mij goed ondersteund bij mijn uitdiensttreding en de daarbij behorende onderhandelingen en vaststellingsovereenkomst. Zij konden mij begeleiden in mijn keuzes en wensen... Het Juridisch Centrum heeft mij goed ondersteund bij mijn uitdiensttreding en de daarbij behorende onderhandelingen en vaststellingsovereenkomst. Zij konden mij begeleiden in mijn keuzes en wensen door onder andere hun kennis en ervaring met mij te delen en de verwachte stappen van de tegenpartij te schetsen.

Oussama

Een zeer goede en prettige ervaring gehad waarbij ik met veel kennis en kunde ben bijgestaan

Utrecht

Uw beoordeling

Er werd elke keer gecommuniceerd en dat kon op ieder moment van de dag.

Martha

Ronald heeft me heel erg goed geholpen!

Uw beoordeling

Ronald, ik vind je heel kundig, betrokken, strategisch goed en vasthoudend. Je bent fel, zeer direct en duidelijk. En je hebt me behoed voor te snel toegeven zodat er een voor mij veel betere... Ronald, ik vind je heel kundig, betrokken, strategisch goed en vasthoudend. Je bent fel, zeer direct en duidelijk. En je hebt me behoed voor te snel toegeven zodat er een voor mij veel betere uitkomst kwam.