A. van Olmen

Top geholpen

Kelly

Snel en duidelijk

Uw beoordeling

Zeer prettig en snel geholpen door jurist Tara de Rijke. Binnen een week mijn VSO kunnen tekenen. Erg fijn dat je zo doeltreffend en snel geholpen kan worden in zo’n nare situatie.

M.Fenech

Uitstekend geholpen door Bas Wielink

Uw beoordeling

Ik heb onlangs de hulp ingeroepen van Bas Wielink voor het onderhandelen met mijn werkgever over een betere Vaststellingsovereenkomst (VSO). Zijn deskundigheid en inzet hebben echt het verschil... Ik heb onlangs de hulp ingeroepen van Bas Wielink voor het onderhandelen met mijn werkgever over een betere Vaststellingsovereenkomst (VSO). Zijn deskundigheid en inzet hebben echt het verschil gemaakt in mijn situatie.

Vanaf het eerste gesprek begreep Bas meteen wat er nodig was en gaf hij goed advies. Hij was altijd bereikbaar voor vragen en reageerde snel en duidelijk, wat mij enorm geruststelde tijdens het hele proces.

Dankzij zijn grondige kennis en zorgvuldige aanpak slaagde Bas erin om met mijn werkgever te onderhandelen en voorwaarden te verkrijgen die veel beter waren dan ik had durven hopen. Zijn betrokkenheid en professionele houding waren van onschatbare waarde, en ik ben hem zeer dankbaar voor zijn hulp.

Als je ooit juridisch advies of ondersteuning nodig hebt, raad ik Bas Wielink van harte aan.

Yorick

Uitstekend advies en snelle reacties; ontzettend tevreden met Sven!

Uw beoordeling

Sven de Brouwer, ik ben je enorm dankbaar voor alles wat je voor me hebt gedaan. Je professionele aanpak, de snelle reactietijd, je geruststellende houding en je vastberadenheid om dingen voor... Sven de Brouwer, ik ben je enorm dankbaar voor alles wat je voor me hebt gedaan. Je professionele aanpak, de snelle reactietijd, je geruststellende houding en je vastberadenheid om dingen voor elkaar te krijgen zijn bewonderenswaardig. Ik heb altijd het volste vertrouwen in Sven gehad voor een goede afloop van mijn zaak. Ik was ontzettend blij met je hulp en zou je zonder twijfel aan anderen aanbevelen! Nogmaals super bedankt voor alles!

Mark Hendrix

Je bespreekt per mail of telefoon je probleem, en vervolgens word je zonder zorgen heel goed geholpen van A tot Z

Uw beoordeling

Je meld je per mail aan en je word gebeld door een vriendelijke mederwerkster, welke even de puntjes op de I zet. Daarna werd het opgepakt door Bas Wielink welke zich op een vakkundige manier heeft... Je meld je per mail aan en je word gebeld door een vriendelijke mederwerkster, welke even de puntjes op de I zet. Daarna werd het opgepakt door Bas Wielink welke zich op een vakkundige manier heeft ingezet, en ervoor gezorgd heeft dat dit in zeer korte tijd werd afgehandelt.
Begeleiding is super en vragen werden ook direct beantwoord.

M Heeren

Heel erg goed en snel geholpen

Uw beoordeling

Ik ben heel erg goed en deskundig geholpen door mevr. T de Rijke. Zonder haar advies en onderhandelingen had ik nooit zo’n goede VSO kunnen tekenen. Ik ben haar dan ook enorm dankbaar voor alle hulp... Ik ben heel erg goed en deskundig geholpen door mevr. T de Rijke. Zonder haar advies en onderhandelingen had ik nooit zo’n goede VSO kunnen tekenen. Ik ben haar dan ook enorm dankbaar voor alle hulp en vooral hoe snel alles was afgehandeld.

Simon van Leeuwen

Ik ben blij dat ik bij J.A.N zo snel en kundig ben geholpen door mr. T. de Rijke

Uw beoordeling

Zeer goed en nu weet ik zeker dat er niet meer uit te halen viel ,zeer tevreden.

Krista

Vriendelijke, deskundige juristen arbeidsrecht.

Uw beoordeling

mr. Sven de Brouwer heeft mij fantastisch bijgestaan met advies en onderhandelingen met mijn werkgever voor een vaststellingsovereenkomst. Doordat hij mij heeft bijgestaan heb ik toch een aantal... mr. Sven de Brouwer heeft mij fantastisch bijgestaan met advies en onderhandelingen met mijn werkgever voor een vaststellingsovereenkomst. Doordat hij mij heeft bijgestaan heb ik toch een aantal maanden extra meegekregen van mijn werkgever. Ik ben Sven dankbaar voor zijn hulp hierin.

Magno IT BV

Outstanding

Uw beoordeling

Sven De Brouwer advised me during the business reorganization of my company in order to get a fair settlement agreement. His experience and excellent professionalism made that possible.

Bastiaan Engelenberg

Goed contact en goed geholpen met nog wat extra eruit weten te krijgen door tips van Tara de Rijke.

Uw beoordeling

Ik ben goed geholpen door Tara de Rijke.