Bas Wielink heeft mij erg geholpen met het juist afronden van mijn vaste dienstverband.
Uw beoordeling
Ik ben erg tevreden over het verloop van de contact momenten met Bas Wielink en de duidelijke mailwisseling met de werkgever.
Ik ben door Bas Wielink geholpen, hij heeft mijn case opgepakt, informatie op gedaan en is vrij snel met indicaties gekomen over wat ik zou kunnen verwachten qua transitievergoeding etc. Als ik...
Beste Tamkin-Neshat,
Ter afsluiting wil ik je nog even enorm bedanken voor je bijstand inzake de VSO.
Dank voor het snelle over en weer contact, via zowel email als wel telefoon
Beste Bas Wielink, ik ben u erg dankbaar voor de manier waarop u mijn opdracht begeleid heeft.
Niet alleen heeft u deze met alle zorgvuldigheid behandeld, maar mij vooral persoonlijk...
Als je om juridische bijstand verlegen zit bij het vaststellen van een Vaststellingsovereenkomst kan ik je Bas Wielink aanbevelen van Juristen Arbeidsrecht Nederland. Direct, zakelijk en verbonden.
Ik ben geholpen door de heer Bas Wielink. Die heeft voor mij het uiterste uit mijn transitievergoeding gehaald en dit goed gecommuniceerd naar de werkgever toe. Zeker een aanrader!
Beste JAN,
Bedankt voor de adviezen, de snelle respons en uw hulp bij mijn zaak.
Vriendelijke groeten.
Ron de Breij.
Prettig contact met de betrokken jurist (Marc v Snippenburg). Casus wordt snel opgepakt en het tempo blijft er vanuit hem ook inzitten. Mijn werkgever was helaas niet vlot maar de jurist nam hierin...
Ik ben goed en vriendelijk geholpen door Marc van Snippenburg! En zou hem zeker aanraden aan een ieder in soort gelijke situatie!