Ben ontzettend goed geholpen met een duidelijke uitleg, fijn om te weten waar ik financieel aan toe ben.
Uw beoordeling
Heel goed, ook het snelle handelen door direct het overzicht te sturen, waardoor het allemaal nog overzichtelijker is geworden.
Tara de Rijke heeft ons vakkundig, heel snel en zeer goed geholpen met een arbeidsconflict. Echt een aanrader waar we zeker bij terug komen mocht het nodig zijn.
Ontzettend goed, snel en duidelijk geholpen. Heel blij dat we bij deze juristen terecht zijn gekomen. Duidelijke correspondentie zowel naar ons als naar de tegenpartij.
Ik ben super goed geholpen door Tara de Rijke. Binnen een paar dagen was alles geregeld, snelle reacties en hele duidelijke toelichting over alles.
Heel tevreden mee ! Zeker een aanrader.
Alles heeft in mijn voordeel gewerkt,dus fantastisch werk is er verricht.
Ik ben zeer goed en snel geholpen. Prettig en fijn contact, denken goed mee en hebben verstand van zaken.
Erg behulpzaam en begripvol, goed geholpen en goede adviezen gekregen van Sven de Brouwer.
Na een "intake" door Sven is mijn dossier in handen van Tara gekomen. Na een kennismakingsgesprek heeft zij de VSO in de juiste bewoording aan laten passen, mijn wensen erin verwerkt en van begin...
Sven de Brouwer heeft mij enorm gesteund in het proces, zoveel dingen uitgezocht niet kloppende dingen kloppend gemaakt echt oog voor zijn werk weet waar hij voor staat, super snel te bereiken mail...
Onverwacht en ook nog eens vlak voor mijn vertrek naar mijn vakantieadres ontving ik een mindere mededeling van mijn werkgever. Kort na mijn online verzoek voor ondersteuning kwam ik in contact met...