Astrid

Erg dankbaar voor professionele menselijke support van Tara de Rijk

Uw beoordeling

Ik beveel Tara de Rijk aan indien dit nodig is!

Inge/Pantein

Geweldige ondersteuning door de zeer vakkundige jurist Tara!

Uw beoordeling

Er is door De jurist Tara van Juristen Arbeidsrecht heel goed geluisterd en vakkundig gereageerd op wat mijn werkgever voorstelde in een VSO. Uiteindelijk is besloten dit niet te accepteren. Er zijn... Er is door De jurist Tara van Juristen Arbeidsrecht heel goed geluisterd en vakkundig gereageerd op wat mijn werkgever voorstelde in een VSO. Uiteindelijk is besloten dit niet te accepteren. Er zijn veel contact momenten geweest en altijd vriendelijke en snelle reacties per email en telefoon.
Als ik ooit iets nodig heb kom ik hier zeker terug!! Een absolute aanrader als je een goede Arbeidsjurist zoekt die mij centraal zette, goed meedacht en zeer vakkundig is.

A.R. Hartgring

Top, snelle respons en duidelijke uitleg

Uw beoordeling

Ik was dezelfde dag nog gebeld, na het uploaden van de VSO. Duidelijke uitleg over de inhoud en eventuele tips om mee verder te kunnen ontvangen. Klantvriendelijk en -gericht geholpen, top!

Willy

Snelle reactie

Ik vond het top!

NB

Goede begeleiding en advies!

Top!

Anita van Scheppingen

Snelle communicatie, actie en informatie.

Uw beoordeling

Snel contact, voelde me gehoord en gesteund. Correcte en vooral eerlijk advies en communicatie. Fijn dat er een vast contactpersoon wordt toegewezen.
Veel kennis en ervaring, goed voor...
Veel kennis en ervaring, goed voor vertrouwensopbouw.

Ilonka Koopman

Fantastisch en doelgericht!

Uw beoordeling

Goede adequate, snelle begeleiding door Tara de Rijke. Een echte aanrader.

Gerrie Pols

Juristen ArbeidsRecht Nederland is in één woord TOP!!!

Uw beoordeling

Reeds 2 maal heb ik (namens mijn man en namens mijn zoon) te maken gehad met Juristen ArbeidsRecht Nederland en beide keren zijn we zo geweldig behandeld en hebben de juristen zo voor ons gestreden!... Reeds 2 maal heb ik (namens mijn man en namens mijn zoon) te maken gehad met Juristen ArbeidsRecht Nederland en beide keren zijn we zo geweldig behandeld en hebben de juristen zo voor ons gestreden! Ze gaan net dat stapje verder en laten niet los! Ik ben ze eeuwig dankbaar voor hun enorme inzet!!!!

RS

Waardevolle en snelle hulp.

Uw beoordeling

Fijn om je gesteund te weten met professionele en snelle hulp bij toch vervelende zaken waar je zelf niet thuis in bent.

Elfie Alders

Ik ben geweldig geholpen en te woord gestaan.

Uw beoordeling

Ik ben geholpen door Tara de Rijke en die heeft dat heel erg goed en snel opgepakt. Hierdoor kon ik alles binnen een week afsluiten wat voor mij erg fijn was. Netjes te woord gestaan en ook goed... Ik ben geholpen door Tara de Rijke en die heeft dat heel erg goed en snel opgepakt. Hierdoor kon ik alles binnen een week afsluiten wat voor mij erg fijn was. Netjes te woord gestaan en ook goed geluisterd wat heel belangrijk was.