Jolanda van Stein

Zeer goede ervaring!

Uw beoordeling

Zeer goede hulp ontvangen mbt arbeidsrecht. De toegewezen jurist heeft duidelijk gemaakt waar ik stond, waar ik recht op had en voor een goede afhandeling gezorgd. Er was sprake van een zeer goede... Zeer goede hulp ontvangen mbt arbeidsrecht. De toegewezen jurist heeft duidelijk gemaakt waar ik stond, waar ik recht op had en voor een goede afhandeling gezorgd. Er was sprake van een zeer goede communicatie.

Matthijs Broers

Snel de zaak opgepakt, uitstekend advies en perfect afgehandeld

De intake en behandeling van mijn zaak beoordeel ik met een 9

CQ

Ben goed geholpen

Uw beoordeling

Tara heeft mij goed geholpen en heeft mij bijgestaan waar nodig.

A vd Panne

Betrokken, nauwkeurig, inlevend

Positief

Ellen Jacobs

Perfect geholpen. Als er iets was kon ik jullie mailen/bellen.

Melany

Eerlijk, duidelijk en begrijpelijk

Uw beoordeling

Ontzettend goed geholpen door dhr. Pham. Hij is kundig, eerlijk en vriendelijk. Daarnaast legt hij informatie goed aan je uit.

Zorginstelling

Kan adviseren aan mensen in soortgelijke situaties om een jurist te betrekken die namens jou onderhandeld.

Uw beoordeling

Dhr Pham heeft mijn belangen om een prettige manier behartigd, snelle communicatie over de stand van zaken en heeft mij rust gegeven.

Zeldenrust

Zeer kundige juristen die betrokken zijn en je ontzorgen. Goede bereikbaarheid. Ga zo door!

Erg goed

Reactie Juristen ArbeidsRecht Nederland:

Bedankt voor uw compliment en fijn dat u zo tevreden bent !
Met vriendelijke groeten, Juristen Arbeidsrecht Nederland

T.Fransen

De Juristen Arbeidsrecht Nederland ontzorgen echt......

Uw beoordeling

In een hele stressvolle periode van dreigend, en uiteindelijk doorgevoerd ontslag heeft mw. T. de Rijke van Juristen Arbeidsrecht Nederland mij perfect geholpen met het vertalen van mijn rechten... In een hele stressvolle periode van dreigend, en uiteindelijk doorgevoerd ontslag heeft mw. T. de Rijke van Juristen Arbeidsrecht Nederland mij perfect geholpen met het vertalen van mijn rechten naar een goed resultaat over het ontslag.
Zij heeft daarmee voor mij heel veel emotie en spanning uit de onderhandelingen met mijn (ex-)werkgever kunnen halen.

Marc Lems

Vriendelijke mensen met verstand van zaken!

Uw beoordeling

Tijdens het eerste contact was het vooral nog de emotie die bij mij de boventoon voerde. Ik werd gerustgesteld en in een vertrouwelijke, professionele benadering geholpen naar een mooie deal met... Tijdens het eerste contact was het vooral nog de emotie die bij mij de boventoon voerde. Ik werd gerustgesteld en in een vertrouwelijke, professionele benadering geholpen naar een mooie deal met mijn (ex)-werkgever.