Samantha Hazebroek

Fantastisch geholpen !

Uw beoordeling

Ben geweldig geholpen door Tara de Rijke . Heel duidelijk .Vanaf het eerste moment voelde het al goed.

Yvette Ahn

Erg fijn en duidelijk geholpen wat me erg veel rust gaf.

Uw beoordeling

Ik wist me na m’n keuze voor een vaststellingsovereenkomst geen raad meer en volledig in paniek nadat mijn werkgever helemaal niet sprak over een transitie vergoeding en toen ik ze daar om vroeg ik... Ik wist me na m’n keuze voor een vaststellingsovereenkomst geen raad meer en volledig in paniek nadat mijn werkgever helemaal niet sprak over een transitie vergoeding en toen ik ze daar om vroeg ik het volgens hun niet kreeg. Ze “gunden” mij tenslotte toch al 2 maanden uitbetaling zonder verplichting van werk…? Mijn vriend en ik hadden al op internet gevonden dat ik daar wel recht op had en hij vond ook dat er juristen zijn die je daar bij kunnen helpen via dit bedrijf. Ik heb dezelfde dag nog gebeld en een en ander uit gelegd en ik werd de volgende dag gebeld door juriste Tamkin Neshat. Zij luisterde geduldig en heeft daarna de correspondentie tussen mij en mijn werkgever overgenomen. Dit gaf me heel veel rust. Ik had al genoeg spanning omdat mijn werk mij zo snel mogelijk met niks wilden afwimpelen en fouten maakten. In korte tijd is mevrouw Neshat met mijn werk tot een goede overeenstemming gekomen. Ze bleef steeds met mij corresponderen over wat ze ging doen. Dat ging erg vlot en netjes. Ik ben heel erg dankbaar voor haar hulp via uw bedrijf. Ik raad jullie bedrijf daarom ten zeerste aan.

M.S

Fijne snelle samenwerking

Uw beoordeling

De samenwerking met Tara was erg fijn, ze luistert aandachtig en is erg begripvol. Ze reageert snel, concreet en is eerlijk. Ze geeft je duidelijkheid en openheid van zaken.

Sam

Zéér professionele en prettige werkwijze!

Uw beoordeling

Zeer positieve ervaring! Mevrouw Tara de Rijke heeft mij tijdens het gehele proces goed geholpen. Er wordt snel gehandeld en op vragen of mails gereageerd. Zonder deze hulp had ik een aantoonbaar... Zeer positieve ervaring! Mevrouw Tara de Rijke heeft mij tijdens het gehele proces goed geholpen. Er wordt snel gehandeld en op vragen of mails gereageerd. Zonder deze hulp had ik een aantoonbaar minder resultaat uit mijn VSO gehaald. Dank daarvoor!

Jasper Geist

Prettig, vakkundig

Zeer goed

Hendrik S

Uitstekende dienst, advies en begeleiding van Tara de Rijke!

10 uit 10

Angelena

Heel fijn geholpen!

Goed advies en fijne hulp gehad van Marc en Tara

Teeuwen/Berden wonen en slapen

Fijne afhandeling/juridische hulp

Doede de Boer

Ik ben heel erg tevreden met het resultaat van de onderhandeling over de VSO door Sven de Brouwer van transitievergoeding.nl.

Uw beoordeling

Beste Sven, Dank voor het uitvoeren van de onderhandeling over de VSO met mijn werkgever. Gezien het verloop van de onderhandeling ben ik tevreden met het resultaat.

Sabrina

Tara heef mij uitstekend juridisch bijgestaan

Uw beoordeling

De communicatie ging vlot, transparant en enorm vriendelijk. Ik ben tevreden met de definitieve VSO