Fantastisch geholpen !
Uw beoordeling
Ben geweldig geholpen door Tara de Rijke . Heel duidelijk .Vanaf het eerste moment voelde het al goed.
Ik wist me na m’n keuze voor een vaststellingsovereenkomst geen raad meer en volledig in paniek nadat mijn werkgever helemaal niet sprak over een transitie vergoeding en toen ik ze daar om vroeg ik...
De samenwerking met Tara was erg fijn, ze luistert aandachtig en is erg begripvol. Ze reageert snel, concreet en is eerlijk. Ze geeft je duidelijkheid en openheid van zaken.
Zeer positieve ervaring! Mevrouw Tara de Rijke heeft mij tijdens het gehele proces goed geholpen. Er wordt snel gehandeld en op vragen of mails gereageerd. Zonder deze hulp had ik een aantoonbaar...
Zeer goed
10 uit 10
Goed advies en fijne hulp gehad van Marc en Tara
Beste Sven, Dank voor het uitvoeren van de onderhandeling over de VSO met mijn werkgever. Gezien het verloop van de onderhandeling ben ik tevreden met het resultaat.
De communicatie ging vlot, transparant en enorm vriendelijk. Ik ben tevreden met de definitieve VSO