Marion

Meestal goed

Materiaal, levertijden, personalisatie

Maten kloppen niet altijd

SaiSu

Goede kwaliteit en betaalbare opties

Goede kwaliteit en ziet er echt mooi uit eenmaal in de auto. Ik had een ander kleur randje om de mat die match met de bekleding en ziet er echt chique uit. Toppie, ben erg blij en past precies... Goede kwaliteit en ziet er echt mooi uit eenmaal in de auto. Ik had een ander kleur randje om de mat die match met de bekleding en ziet er echt chique uit. Toppie, ben erg blij en past precies allemaal. Ook de aangeboden opties zijn goed. Ik had een text en vlag op de mat bij laten drukken ziet er echt gaaf uit.

Ik kreeg snel een bericht dat de bestelling verzonden was maar toen was er even radio stilte en is het product twee dagen later geleverd dan eerste instantie gezegd werd. Was voor mij geen probleem... Ik kreeg snel een bericht dat de bestelling verzonden was maar toen was er even radio stilte en is het product twee dagen later geleverd dan eerste instantie gezegd werd. Was voor mij geen probleem op zich.

Van den brink

Snelle levering,en goed passende matten

Zie feedback

Werner

Snelle levering, mooie overzichtelijke website

Zeer goede kwaliteit automatten, en netjes op maat gemaakt. Voor de prijs moet je het niet laten. Stuk betaalbaarder dan orginele automerk en kwaliteit nog beter

peter

Netjes

goede pasvorm

ik had gekozen voor de premium, deze hebben echter een glanzende vleug waardoor het lijkt dat er zilverzand op de mat ligt terwijl deze brandschoon is. Kortom het ziet er niet uit. jammer dat dit op... ik had gekozen voor de premium, deze hebben echter een glanzende vleug waardoor het lijkt dat er zilverzand op de mat ligt terwijl deze brandschoon is. Kortom het ziet er niet uit. jammer dat dit op de website niet zichtbaar is en niets over vermeld wordt. deze dus weer teruggestuurd en andere besteld , ga ervan uit dat de afhandeling netjes geregeld word

Rob Hage

Dit is nou het bedrijf waar een autoliefhebber blij van wordt.
Prachtige hoogwaardige kwaliteit matten,met een perfecte pasvorm voor iedere auto.
Beter dan wat de fabrikant van de auto...
Dit is nou het bedrijf waar een autoliefhebber blij van wordt.
Beter dan wat de fabrikant van de auto meelevert.

Voor mij was alles duidelijk.

Bezorging via UPS vindt ik minder.
Moest het pakket ergens ophalen.
Daarvoor laat ik het niet bezorgen.

LCS

Duidelijke website.

Perfecte pasvorm voor de auto.

Marco Tirtokromo

So far so good. Bestelgemak en prima producten

Goede producten

Snellere levertijden