Jocelyn

Super kwaliteit automatten voor in mijn alfa, ik ben er heel blij mee

zeer goede kwaliteit, en ik had mijn naam in de mat laten zetten en dat is beter dan ik had verwacht, goedkoop voor wat je krijgt.

nee, is perfect op alle punten

Beste Jocelyn,
Wat fijn om te horen dat onze matten jou bevallen.
We wensen je veel plezier met je bestelling!

Bart van der Woerd

Snelle levering en goede pasvorm van de mat (bagageruimte stationwagen).

Levertijd sneller dan op de website.

Meer info over de map. Bijvoorbeeld makkelijk te liften. Dat kan en is een voordeel bij kofferbak matten.

Jos Thijs

Top product en top service!

Zeer vlotte levering, mooi afgewerkt product

Beste Jos.
Bedankt voor je review.
Wat fijn om te horen dat ons product je bevalt.

Danny Massouras

Wow.Ik ben super content met mijn bestelling.Top kwaliteit.

de snelheid van de levering

Beste Danny,
Wat fijn om te horen dat je zo enthousiast bent met je bestelling.
Veel plezier ermee.

Schelto Wolf

Prima product. een set matten voor mijn Volvo V60 hybride besteld. Niet binnen een dag maar dat was niet belangrijkste argument. Wel keurig gemaakt en goed passen. Ik ben er blij mee. Waar ik dan... Prima product. een set matten voor mijn Volvo V60 hybride besteld. Niet binnen een dag maar dat was niet belangrijkste argument. Wel keurig gemaakt en goed passen. Ik ben er blij mee. Waar ik dan niet blij van wordt is UPS. Meerdere keren een pakket via UPS mogen krijgen en altijd gezeik. Tip voor Justcarpet, wil je meer doen aan een perfecte bezorging trap UPS er uit. Mocht het product iets duurder worden. Voor mij prima. Ik was nu ook meer kwijt aan overbodige kilometers.

mooie kwaliteit matten met de juiste pasvorm

verzending via een ander bedrijf. Trap UPS er maar uit. Waardeloze organisatie

Beste Schelto,
Wat fijn dat ons product je bevalt.
Beste Schelto,
Wat fijn dat ons product je bevalt.
Wij vinden het enorm jammer dat je een negatieve ervaring hebt met betrekking tot de levering van UPS. Wij zijn er intern mee bezig om de leveringsproblemen op te lossen.

kristel

Zeer goede service

mooie website

Beste Kristel,
Bedankt voor je review.
Wat fijn dat we je blij hebben kunnen maken met onze service!

Casper Jongen

Aanrader

Prima kwaliteit

Beste Casper.
Bedankt voor je review. Wat fijn dat onze matten bevallen.

Dennis

Topkwaliteit

Neuh

Beste Dennis,
Bedankt voor je review. Wat fijn dat de matten bevallen.

Hans Winckler

Uitstekend, beleefd en snel de juiste achtermatten geleverd.

Vakkundigheid Beleefd

Afleveren door UPS laat te wensen over, bij ons appartement dient eerst het huisnummer te worden ingetikt daarna bel teken als je dat niet doet gaat de bel niet over.Vermoedelijk heeft de... Afleveren door UPS laat te wensen over, bij ons appartement dient eerst het huisnummer te worden ingetikt daarna bel teken als je dat niet doet gaat de bel niet over.Vermoedelijk heeft de medewerkster van UPS dat niet goed gedaan, toen de bel uiteindelijk over ging en mijn vrouw meedeelde ik doe open, kwam ze schelden de ingang binnen gooide de bestelling op de grond en liep scheldend weg. Ik probeerde nog bij de bus haar het een en ander mee te delen, maar dat had geen nut.Ze bleef schelden. Zwaaiend liep ik weg.Toen de tweede keer de juiste achtermatten bezorgd zouden worden, waren we de hele dag thuis, toen ik na half twee niets hoorde zag ik tot mijn verbazing een briefje dat ik het pakket bij Apollo in het centrum kon ophalen terwijl we thuis waren. Volgens mij is dit een wraakneming van UPS .Uw bedrijf treft geen blaam. Maar gezien de onbeschofte wijze van levering van UPS ben ik huiverig weer iets bij u te bestellen.Terwijl uw service beleefdheid en vakkundigheid en bereidheid klant vriendelijk is.

Jeff

Super makkelijke website

Pasvorm is geweldig en afwerking top

Beste Jeff,
Bedankt voor je review.
Wat fijn dat we je blij hebben kunnen maken met onze service!