De Vlijt Auto’s

Top kwaliteit! Beter als Origineel!!👌🏼

De lijnen van de mat stiksels

Beste klant,
Hartstikke bedankt voor de leuke review. Fijn dat we je blij hebben kunnen maken met onze service!

C.M.Buijs

In een woord: PERFECT!!

Spiksplinternieuwe matten; bevestigingsnoppen kloppen precies en ruime keuze uit soort en kwaliteit.

Ik zou het niet weten.

Beste C.M. Buijs,

Voordeelmat

Geweldige eerste kennismaking en ervaring

Snelheid informatie en professionaliteit

Verpakking

Tom D’hondt

Zeer goed

Goede communicatie, snelle levering, goed product

Beste Tom,

jan willem hoitink

Helemaal super zeer tevreden

per ongeluk verkeerde mat besteld. voor 7 euro kreeg ik een nieuwe juiste toegestuurt. erg tevreden

Beste Jan Willem,

John Lutz

No response, no order number, no confirmation, no information after payment.

no response, no order number, no confirmation, no information after payment

unresponsive ecommerce site. zero confidence in the business - if it is still in business.

Dear John,
We are sorry that you are disappointed in us. I see you sent us an email last night and we always respond within 24 hours. We have just responded to your email.

De Lie

Goede communicatie, vlotte levering, prima kwaliteit. Kortom quasi perfect.

Kwaliteit - leveringprestaties

J Mout

Vandaag mijn gepersonaliseerde automatten mogen ontvangen voor een toyota aygo. Zien er geweldig uit en de pasvorm is perfect. Ondanks wat miscommunicatie in het begin en het wat langer wachten op... Vandaag mijn gepersonaliseerde automatten mogen ontvangen voor een toyota aygo. Zien er geweldig uit en de pasvorm is perfect. Ondanks wat miscommunicatie in het begin en het wat langer wachten op de matten toch zeer tevreden.

Goede kwaliteit product

Communicatie en levertijd

Beste J Mout,

Eric Moyaert

Heel tevreden!

Echt beter dan de originele set. Mooi gestikt, mooi logo, echt af. Ademt kwaliteit! Snel en correct geleverd. Mooi verpakt. Top!

Had problemen om met bankcontact vanuit België te betalen... lukte echt niet. Heb dan voor Klarna gekozen en dat lukte direct.

Beste Eric,

Hans Outback

Afspraak is afspraak!

Duidelijk website en snelle communicatie

Nvt

Beste Hans,