Marco Zeegers

Top!!!

Voor de tweede keer matten besteld. Goede website en communicatie.
Alles naar tevredenheid.

Henry North

Kofferbakmat voor onze Ford Kuga 3 PHEV besteld.
Perfecte pasvorm en de stiksel mooi in kleur van onze Kuga.
Snel geleverd.....en keurig verpakt.

keurig verpakt en perfecte pasvorm

Beste Henry,
Hartstikke bedankt voor de leuke review. Fijn dat we je blij hebben kunnen maken met onze service!

Claeys patrick

Correct levering en uitstekende kwaliteit

Kwaliteit

Beste Patrick,

T Eigenraam

Die was perfect. Een aanpassing werd in 1 dag uitgevoerd. Super.

Sterk oplossend vermogen. Yasmin heeft echt geholpen.

Op de site bij selectie vragen of de bagage ruimte standaard is. Bij mij zit er achterin aan weerszijde een rails met een bagage rek. Als ik dat had kunnen aangeven was aanpassing niet nodig... Op de site bij selectie vragen of de bagage ruimte standaard is. Bij mij zit er achterin aan weerszijde een rails met een bagage rek. Als ik dat had kunnen aangeven was aanpassing niet nodig geweesr. Die werd wel snel kosteloos uitgevoerd.

Beste klant,

G de kat

c
Correcte levering. automatten zien er mooi uit en passen perfect.
Aanrader.

kwaliteit

Beste G. de kat,

Ad van der Schoot

Goed zaken doen, betrouwbaar en correcte levering, kwalitatief hoogwaardig product.

perfecte pasvorm automat en goed afgewerkt

geen..op deze voet doorgaan

Beste Ad,

liekens D

Goede en duidelijke website.
snelle levering, set auto en koffermatten passen perfect ,mooie en nette afwerken.

pasvorm en nette afwerking aan goede prijs.

Beste D. Liekens,

doen wat ze zeggen

weet niet

Beste JB,

Vecom automatisering

De kofferbakmat past niet terwijl ik toch duidelijk het type auto en jaartal heb doorgegeven. Dus ik ben zeer ontevreden en zal hier zeker niets meer bestellen. Allemaal lariekoek, "wordt op maat... De kofferbakmat past niet terwijl ik toch duidelijk het type auto en jaartal heb doorgegeven. Dus ik ben zeer ontevreden en zal hier zeker niets meer bestellen. Allemaal lariekoek, "wordt op maat gemaakt" . Slechte zaak, justcarpets.

Alles

Beste Ger,
Wat jammer dat je niet tevreden bent met de kofferbakmat.
Beste Ger,
Wat jammer dat je niet tevreden bent met de kofferbakmat.
Dat de mat niet past kan liggen aan of je een hoge of lage laadvloer hebt. Ook kan het liggen aan of je wel het juiste bouwjaar of type hebt gekozen. Ik zie dat wij om foto's hebben gevraagd, maar wij hebben hier geen reactie op gehad om dit voor je op te lossen.
Mocht je willen dat we uitzoeken welke mat gaat passen, kan je contact opnemen met onze klantenservice.
Just Carpets