Top!!!
Voor de tweede keer matten besteld. Goede website en communicatie.
Alles naar tevredenheid.
Voor de tweede keer matten besteld. Goede website en communicatie.
Alles naar tevredenheid.
keurig verpakt en perfecte pasvorm
Beste Henry,
Hartstikke bedankt voor de leuke review. Fijn dat we je blij hebben kunnen maken met onze service!
Kwaliteit
Beste Patrick,
Veel plezier met je bestelling.
Sterk oplossend vermogen. Yasmin heeft echt geholpen.
Op de site bij selectie vragen of de bagage ruimte standaard is. Bij mij zit er achterin aan weerszijde een rails met een bagage rek. Als ik dat had kunnen aangeven was aanpassing niet nodig...
Beste klant,
kwaliteit
Beste G. de kat,
Veel plezier met je bestelling.
perfecte pasvorm automat en goed afgewerkt
geen..op deze voet doorgaan
Beste Ad,
Veel plezier met je bestelling.
pasvorm en nette afwerking aan goede prijs.
Beste D. Liekens,
weet niet
Beste JB,
Alles
Beste Ger,
Wat jammer dat je niet tevreden bent met de kofferbakmat.
Dat de mat niet past kan liggen aan of je een hoge of lage laadvloer hebt. Ook kan het liggen aan of je wel het juiste...